Nyt til det lille hjem

Det er ikke så ofte, at der kommer nyt “nyt” til vores hjem, nok nærmere nyt “gammelt” og det er desværre alt for ofte ifølge min mand.
Selvom jeg elsker genbrug og for det meste prioritere mit forbrug den retning, så forelsker jeg mig selvfølgelig også i nyt design og især dansk design.
Et af de mærker som jeg altid holder øje med er Ferm Living, fordi de altid formår at inspirere mig med deres design og stylingen af designet. Jeg har haft længe haft et særligt øje til to messing lysestager derfra; Den cirkelformede messingstage til fire lys, som især er populær på instagram omkring juletid. Stagen er nærmest blevet en nyere klassiker og jeg glæder mig til løbende at dekorere den med grene, blomster (måske nogle af mine papirsblomster). Men jeg vil selvfølgelig også bare nyde det smukke enkelte design uden andet pynt end selve lysene.
Den anden af lysestagerne er en af de nyere til fyrfadslys eller almindelig lys, som har det passende navn “Balance”.
Balance har været vist mange gang i flere forskellige stylinger både i trykte medier og online. Formentlig fordi den grafiske form passer perfekt ind i alt det, som hitter lige nu i interiørbranchen samtidig med, at stagen passer ind i et minimalistisk miljø såvel som det omvendte. Samtidig er fyrfadsstagens design tidsløst og jeg glæder mig allerede til at se, hvor fint messinget patinere.
Det sidste som vores hjem er blevet fornyet med er faktisk et impulskøb; den skønne strikkede konkylie pude.
Puden er en del af Ferm Livings eventyrlige Fruiticana serie, hvori jeg har flere favoritter…
Den strikkede konkylie pude tilføjer humor til vores indretningen og giver det hele kant. Samtidig så synes (håber) jeg, at man kan se, at her bor børn og at det er tilladt at lege i stuen.

De tre ting fra Ferm Living stammer fra webshoppen DesignMe, som er en lille shop med snart 8 år i bagagen. Virksomheden har til huse i Silkeborg med 2 ansatte og skiftende praktikanter.
DesignMe har valgt at fokusere på på design til hjemmet og forkælelse til hende med en særlig kærlighed for dansk/skandinavisk design – dog med særlig fokus på danske brands.
Sortimentet er fordelt på store såvel som små brands, som DesignMe repræsenterer bredt, ved at forhandle mest muligt af deres sortiment.
Jeg faldt DesignMe via deres instagramprofil på et billede af de strikkede fisk fra Ferm Livings Fruiticana serie. Deres post fristede mig til at gå ind på shoppen og se resten af den strikkede serie. Her opdagede jeg egentlig ret hurtigt, at shoppen havde et bredt sortiment. Det er virkelig sjældent af jeg kan finde alle de ting, som jeg mangler det samme sted og dermed spare portoen. Desuden var Maria og Malene, som jeg har mailet med været utrolig søde til at informere mig om alt vedrørende min ordre f.eks. leveringstiden og afsendelsestidspunktet og det på en meget imødekommende måde. Det er tydeligt, at det er et lille firma, man støtter og ikke et stort foretagende, hvilket jeg foretrækker. Måske fordi jeg selv i samarbejde med min søster har drevet en lille butik og webshop, så jeg er nok lidt farvet.

Jeg vil klart anbefalt, at man kigger forbi DesignMe og ser nogle af deres fine Nyheder eller måske besøger deres store Outlet og gør et kup! Ellers kan man jo også bare starte med at følge dem på instagram lige her og blive fristet den vej som mig 😉

Her er et lille udvalg af mine favoritter fra DesignMeArck kortholder fra Ferm Living, Outline sofa fra Muuto, Passepartout JH12 fra &Tradition, reolen Fivesquare til mit keramik fra We Do Wood eller dette Safari Tapet fra Nofred til Storms værelse.

 

 

Husk at DesignMe har en kundeklub, hvor man altid vil kunne opnå minimum 5% rabat på sine køb. Desuden sender DesignMe dig løbende nyhedsbreve med informationer om nyheder, særlige tilbud, konkurrencer mv. Tilmeld dig lige her.

 

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.