Oprydning og ny indretning

Jeg har været i gang med en længere oprydningsprocess af alt det, som jeg har samlet sammen i løbet af de sidste par år. Jeg er og vil nok altid være en samler (undskyld skat…).
Siden jeg var barn har jeg elsket at skimme genbrugsbutikker, antikvitetsbutikken og markeder igennem for genbrugsguld – noget som kun er taget til med alderen. Men selvom vores hus er stort, så er det alligevel blevet for meget med alle de ting, hvoraf flere af dem endda var skjult i skuffer og skabe. Derfor gik jeg i gang med Marie Kondos, KonMari, metode. Jeg mærkede efter om en ting gjorde mig glad og træf derefter en beslutning og den skulle videre.

Efter uger med sortering, salg, omrokeringer og ture til genbrugsen med sække af mit habengut, er jeg snart ved at “lande” der, hvor jeg føler at jeg har været igennem det meste.
Jeg har også efter store overvejelser valgt at sælge vores sofaer, da stuen trænger til en opdatering og isærdeleshed en ny moderne sofa.
Det samme gælder vores sorte slagbænk i køkkenet, som vi efterhånden har haft i mere end 9 år. Den er virkelig fyldt med minder, specielt om børnene som små, men vi vil gerne ændre stilen i køkkenet, så nu skal den videre. Vi skal jo forhåbentlig igang med køkkenet her i 2019. Jeg har allerede købt et nyt spisebord til køkkenet, men det står i vores spisestue lige pt., da det ikke kan stå i køkkenet før kogeøen er fjernet. Bordet er et gammel konferencebord fra Duba med sort jernstel og hvid bordplade. Det er virkelig fint til alle vores lyse træstole og så er det ekstra bredt.
Nu mangler jeg bare at finde et mindre spisebord til spisestuen, da vores runde klassiske Ikea bord, desværre er blevet alt for ødelagt i overfladen – men vi har også haft det i efterhånden 15 år! Jeg kunne f.eks. godt tænke mig det smukke Mjølner fra Træfolk, “W” fra DANSKmadeforrooms, det klassiske Egon Eiermann bord eller en rund sten- /marmorplade med et jernstel.
Vores plankebord, som tidligere stod i køkkenet, bruger vi nu som skrivebord i stuen ovenpå, hvilket fungere rigtig godt.

Jeg har mange idéer og har “pinnet” så mange inspirerende indretninger på Pinterest, nu skal jeg bare finde ud af hvordan det hele skal hænge sammen og så skal vi naturligvis få økonomien til at passe til det hele.

Jeg tager gerne imod idéer og råd 🙂

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.