Pimp din jul hos Kähler & Friends

DSCF2457DSCF3087DSCF3088DSCF2604DSCF2880DSCF2812

På lørdag holder Kähler & Friends deres årlige “Pimp din jul” og i år har de spurgt mig, om jeg vil dække deres julebord live fra butikken. Jeg overveje overhovedet ikke på trods af mit helbred, jeg sagde bare ja, for mig er det en stor ære at få lov til at dække julebordet, så må jeg betale regning i sengen bagefter.

Siden jeg sagde ja, har jeg været i gang med forberedelserne af bordpynten og nu er jeg klar til på lørdag. Min version af “Pimp din jul” har taget udgangspunkt i de karakteristiske juleplatter fra Royal Copenhagen, jubilæumsvasen fra Kähler og den blå farve i Ursula stellet. Farverne på mit julebord vil være domineret af farverne blå, hvid og guld tilført naturelementer. Den blå farve giver mig associationer til is, sne og kølig nordisk vejr. Guld er for mig ensbetydende med jul, hele min barndom var alt julepynten guldfarvet og så er guld og blå som skabt til hinanden. Naturelementer i form af grandkogler og lærkegrene helt rå eller malede giver en rå kontrast til det fine julebordet. Jeg har valgt at dyppe koglerne og nogle af lærkegrene i hvid maling, så de minder om porcelæn. Sammen med naturpynten er bordet pyntet med Avento stagerne, Urbania lyshusene og så har jeg valgt at væve et blå juletræ til bordet.

Julen er i min verden stærkt forbundet med traditioner, derfor er knivene, skeerne og glassene af ældre karakter med minder, men for at det ikke bliver for nostalgisk har jeg mixet det med moderne design, gafler fra House Doctor, stofservietter fra Ferm Living og selvfølgelig Kählers skønne produkter.
Jeg har valgt at, der skal dug på bordet, når det er juleaften, så jeg har dip dyet en almindelig hvid dug. Jeg har valgt selv at farve dugen for at give bordet lidt kant og for at vise at julen er en helt særlig tid, hvor der bliver brugt ekstra meget tid på bordet.
Jeg håber meget på at møde nogle af jer på lørdag i Kähler flagship store – husk at præsentere jer, så jeg får hilst på jer – det er altid så hyggeligt at få sat ansigter på dem man kender online 🙂

 

 

3 Comments

 • Reply November 6, 2014

  Livsglimt

  Hold da op…. Det ser godt ud og billedet fra din stue er virkelig skønt!
  KH Lisbet

 • Reply November 16, 2014

  B.

  Hvordan folder du de små hjerter? De er SÅ fine 🙂
  – god søndag!

  • Reply November 16, 2014

   labdecor

   Tak skal du have 🙂 der er et tidligere indlæg ca tre tilbage med en billed diy ellers prøv at Google origami hearts. De er super nemme at folde, når man først har lært det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.