Pimp din jul

DSCF3231DSCF3247DSCF3244DSCF3240DSCF3252DSCF3285DSCF3321DSCF3257DSCF3268DSCF3323DSCF3276DSCF3326DSCF3329DSCF3281

Herover er billederne fra Pimp din jul hos Kähler & Friends, hvor jeg dekorerede mit version af et julebord. Julebordet er holdt i blå, guld og hvide nuancer med hjemmelavede detaljer, nyt design og ældre ting – mine tanker og overvejelser bag kan du læse i indlægget om julebordet.

Billede nummer to er af mig og selveste Franz, som ejer Kähler, jeg ser lidt nervøs ud på billedet, men det var en ret stor oplevelse for mig at møde Franz, som jeg har dyb respekt. Franz driver sine forretninger med passion og overalt i Kählers univers kan man mærke netop det – lige fra de ansatte (især søde Lou og Birgit) til indretningen. Jeg er stort fan!

Der var rigtig mange som kom forbi butikken og hilste på mig og som postede billeder fra eventet på Instagram. Til dem vil jeg gerne sige tusind tak! Det er så skønt at møde alle jer dejlige mennesker og snakke med jer i virkeligheden. Jeg er dybt beæret over, at I ville bruge tid på at komme forbi eventet!

4 Comments

 • Reply November 16, 2014

  Marina / cand.mor

  Det var simpelthen også så flot, Kristina!

  • Reply November 16, 2014

   labdecor

   Tusind tak skal du have marina og tusind tak fordi du kiggede forbi, det var så sødt af dig 🙂

 • Reply December 19, 2014

  hanne w

  Jeg var forbi for en uges tid siden og nød at gå rundt og kigge på det fint dækkede bord, virkelig flot arbejde – man kan kun misunde folk der er så kreative 😉
  En ting mit øje virkelig fangede, var den runde vævede “ting”, ved ikke hvad man kaldet det 😉 Min veninde og jeg beundrede den MEGET 😀
  Er det muligt at ligge en billet ind på den, når vi kommer forbi julen… eller.. og hvad vil prisen være?

  • Reply December 22, 2014

   labdecor

   Hej Hanne hvor betyder din kommentar bare meget for mig, for jeg har bruget en del tid på at bestemme, hvordan julebordet skulle se ud – tusind tak! Der er egentlig to vævede ting et træ og et rundt ophæng, jeg er i tvivl om, hvilket du mener? Der har været flere, som har spurgt på de vævede ting, egentlig var det meningen, at de skulle med mig hjem, men du er velkommen til at give et bud og så vil jeg overveje om det skal hjem til dig 😉 Du kan bare skrive til min mail på myhouseins@gmail.com Glædelig jul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.