Små DIY projekter

DSCF0972 DSCF1001DSCF1029

Jeg har gang i en del små DIY projekter, da jeg jo skal være sengeliggende omkring seks timer om dagen pga. antibiotikakuren.

Jeg elsker mobiler og andet hængende pynt, så loftet og vinduerne rund i huset er alle proppet med pynt af enhver slags. Jeg bliver nok aldrig træt af at lave mine søpindsvin uroer, som jeg elsker at ligge og kigge på.
I vinduet har jeg lavet to lange uroer med træpynt på en skindsnor. Jeg har valgt at den næsten er helt rå kun med få malede kugler. Alle materialerne er fundet på Etsy.

Det sidste nye projekt jeg har gang i er en lille broderet sommerfugl til Isabella, den er ikke helt færdig endnu. Har allerede en del ideer til hvad jeg vil lave næste gang, det er nemlig rigtig hyggeligt, når man er sengeliggende 🙂

Er der nogle af jer, som har nogle gode idéer til DIY her til sommerferien?

4 Comments

 • Reply July 9, 2014

  Sine Smed

  Super fine projekter du er i gang med. Jeg har en uendelig liste af projekter som skal gøres færdige. Men synes bare det er dejligt at have noget at veksle i mellem.

  • Reply July 13, 2014

   labdecor

   Sådan har jeg det også 😉 lige pt veksler jeg mellem vævning og broderi. God aften

 • Reply July 15, 2014

  Marina

  Beundrer virkelig din evne til at holde dig i gang med små kreative projekter, når du er bundet til at ligge på langs så mange timer om dagen. Er sikker på, at jeg bare ville forsvinde i en sump af dårligt fjernsyn.

  • Reply July 16, 2014

   labdecor

   Tror det er det er min små projekter som holder mig kørende 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.