Søstrene Grenes Interiørkollektion


Søstrene Grene lancerer den sidste af deres to årlige (vanedannende) interiørkollektioner her den 7. september 2017.
Kollektionen er udarbejdet af Søstrene Grenes faste team som med kollektionen har fortolket og udarbejdet deres bud på efterårets interiør trends. Hele kollektionens er selvfølgelig prissat til Søstrene Grenes altid favorable priser.

Stilmæssigt er kollektionen meget enkelt og “nordisk” i udtrykket med en skøn balance af varme røde og kølige grønne farvenuancer. Materialerne på interiøret spænder bredt og indeholder bl.a.; stentøj, metal, terazzo og akacietræ.
Kollektionen indeholder mange forskellige styles til det meste af hjemmet. Der er helt enkelt stentøj, funktionelle metalhylder, geometriske planteopsatser, spisebordsstole, organiske køkkenredskaber, gulvtæpper, puder, konsolbord og sidst men ikke mindst sofabord med terazzo bordplade.
Jeg er virkelig imponeret over, hvor lækker selve designet og kvaliteten er på trods af Søstrene Grenes lave priser.

 

Mine personlige favoritter er de forskellige terazzo styles, da jeg synes, at terazzo er et utrolig smukt materiale. Jeg er især begejstret for det runde sofabord, hvor terazzo bordpladen fungere optimalt sammen med det simple metal stel.
De rektangulære terazzobræt har givet mit køkken et tiltrængt “løft” og fungere iøvrigt rigtig flot til servering – især i forhold til samspillet imellem træet på vores plankebord og den dekorative terazzo overflade.

 

Hovedparten af de forskellige styles fra den nye interiørkollektion er, som nævnt tidligere, tilgængelige hos Søstrene Grene fra den 7. september – altså om små 14 dage. Lige med udtagelse af spisebordsstolene, som først forhandles fra 21. september.

Herunder har jeg samlet mine favoritter fra Søstrene Greneinteriørkollektion – hvis du vil se resten af kollektionen, kan den ses lige her.

Indlægget er sponsoreret.

2 Comments

 • Reply October 12, 2017

  Vanessa fra Sukhi

  Blomsterpottene og spisebordstolene er så fine! Jeg elsker fargene – et lite stykke vår nå på høsten 😉

  • Reply October 12, 2017

   labdecor

   Helt enig 🙂 Jeg elsker også farverne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.