Stemningsbilleder fra Lyrum Rammer

DSCF3831 DSCF3830 DSCF3824DSCF3820DSCF3816DSCF3814DSCF3810DSCF3808DSCF3804DSCF3802 DSCF3801 DSCF3800 DSCF3796 DSCF3791

Herover er der nogle stemningsbilleder fra Jule Designmarkedet hos Lyrum Rammer, som min mand og jeg var forbi i lørdags.

Den lækre butik var spækket med kunst og meget andet – jeg fik f.eks. købt julegave til min svigermor fra Friihoff & Siig og min mand fik en håndsyet skind kortholder samt et billede fra Woodcut. På billede 8, 9 og 10 kan billederne fra Woodcut ses – vi valgte billedet Flash til min mands kontor, som snart skal gennemgå en forandring.

På billede 2 og 3 ses Stine Aamosens velkendte serigrafi tryk, Stine var så sød at vise os rundt i Lyrum Rammer og fortæller os om de forskellige kunstnere.

På billede 11 ses Monika Petersen skønne grafiske værker, jeg elsker hendes finurlige stil, især billedet Zebra Circle Blue! Hun har lige lavet nogle nye tryk i guld og et enkelt i sølv, som kan ses på hendes egen webshop – de er virkelig fine!

På billede 4 er Mona Vanders unikke keramik væg relieffer, sådan et har længe stået på min ønskeseddel, de er så unikke i forhold til alt andet keramik og så kan man se, hvor meget arbejde, der er lagt i at lave hver enkelt – smukt! Jeg mener, at Mona Vander kommer forbi Finders Keepers i Århus denne weekend.

På billede 5 og 7 ses Daniel van der Noons delikate illustrationer, det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af Daniels van der Noon og jeg blev bestemt ikke skuffet over udvalget hos Lyrum Rammer.

På billede 2 og 13 kan man se Sweet Stitches humoristiske broderier i fine små rammer.

På billede 12 ses mit helt store julegave ønske, nemlig Mathias Juel Christensens billedeserie Detroit, som Mathias har taget juli 2011 i den slemt forfaldne by.

Det sidste billede er af Stine Leths geniale strik ophæng, sådan et ville jeg virkelig gerne have hængende i mit køkken, men desværre er min mand ikke enig.

Alt i alt en dejlig dag med mange indtryk.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.