Store ændringer i køkkenet!

DSCF8398 DSCF8414DSCF8481 DSCF8483 DSCF8485 DSCF8487 DSCF8488

 

Vi har endelig fået ovenskabene ned i køkkenet og jeg elsker det! Køkkenet er blevet så luftigt og meget mere os.
Hylderne fra Kwikshop købte jeg hos Areastore – bestilte dem mandag eftermiddag og de kom tirsdag morgen med posten, perfekt service tak! Jeg valgte de hvide, selvom gul egentlig er min yndlings, men der er så mange farver i vores køkken i forvejen. Jielde lampen har længe stået på min ønskeliste, så der var ingen tvivl om, at det var den, der skulle være i køkkenet. Circus Hein plakaten fra ATWTP har endelig fået den perfekte placering, nu kan jeg nyde den endnu mere.
Trappestigen fra Ikea er malet med N7.31.40, som er en af Sadolins trendsfarver for 2014, den giver et frisk pust i køkkenet. Billedet fra My:minmy er kommet ud i køkkenet fordi det passede perfekt over dækkeservietterne fra Oyoy.

/Kristina Dam/Jielde/Kwikshop/Chemex/Pi Bjørg/Marokk/Fuuga Cph/ATWTP/Kitchenaid/Oyoy/My:minmy/Liebe/Marimekko/Ikea/Royal Copenhagen/Room Copenhagen/

4 Comments

 • Reply March 17, 2014

  Sine Smed

  Hvor ser det bare helt fantastisk ud. Jeg får helt lyst til at bo i dit køkken,.

  • Reply March 20, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂 det er også det rum vi er mest i 😉

 • Reply March 20, 2014

  Stine Bohn

  Jeg har gået og ledt efter lige præcis sådan et køkkenbord og vask. Må jeg spørge, hvor det er fra og om I er glade for det indtil videre?
  Stine

  • Reply March 21, 2014

   labdecor

   Hej det må du gerne, jeg ved ikke super meget om det, da det var her da vi flyttede ind. Det er super let at gøre rent især vasken. På vasken står der “Blanco” ved ikke om du kan bruge det til noget. Det er desværre let at se kalk på det pga den sorte farve, men ellers kan jeg kun anbefale det. God weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.