Storms værelse

Kids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids room The Magic catKids room LuckyboysundayKids room brioDSCF6398Kids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids roomKids room retroBoy roomKids room
Storm er vokset fra hans baby værelse og det var som om hans værelse mest bar præg af Isabellas gamle legetøj. Desuden fyldte et stort skab det meste af en af væggene og skabet var mere eller mindre ved at falde sammen.

Jeg besluttede mig derfor for at forny værelset med en ny reol og en ny vægfarve. I genbrugsen fandt jeg vægstængerne og hyldeholderne til den velkendte og meget brugbare “Instagram reol” til den samlede pris af 100 kr., hylderne købte jeg i Ikea og jeg valgte blot de billigste, da de helt sikker kommer til at få nogle slag af lejetøjet samt blive malet på.
Den nederste hylde ved stolen skal fungere som et skrivebord, hvilket jeg tror, at han bliver glad for i længden.
Vægskabet med glaslågen, hvor den hvide Storm Trooperen og den røde Ironman pynter er en af Ikeas geniale nyheder. Det er meningen at Storm selv kan ændre, hvilke ting/legetøj han gerne vil udstille deri.
Vægfarven er den samme, som jeg selv blandede til vores soveværelse, der var nemlig meget tilovers og farven passer meget fint til resten af Storms ting.
Det bedste ved hans nye værelse er nok, at det store skab er væk, for nu har han fået plads til et lille hyggehjørne med hans bord og stole, som vi købte billigt af hans ørelæge. Reolen over det lille bord købte jeg på Instagram, da jeg kunne se hvor perfekt den passede til hans Cars biler.
Jeg har samlet en del 2hand til Storms værelse faktisk er det meste af hans værelse genbrug lige fra kommoden, sengen, ribben til de tre træhuse; en lade, et parkeringshus og en falck station. De fleste af lyskilderne er også fundet brugt, f.eks. det gamle lyssignal, som jeg har fundet på dba, eller det originale politiblink, som jeg har fundet på Instagram hos retro_loppe_bixen – disse to lamper forudser jeg, at han også vil sætte pris på, når han bliver lidt større for han er en rigtig mors dreng 😉 Heico dinosaurus lampen har jeg fundet hos Loppeforum i Randers og globusen har jeg fundet i min lokale Røde Kors og når man tænder lyset dukker alle havdyrene op i havene. Sidstenævnte to lamper vokser han formentlig fra indenfor de næste par år, men lige nu er de geniale som vågelamper.
Sengen er stadig Isabellas gamle Juno seng, som er gået i “arv” til Storm. Egentlig kunne han godt få en større seng, jeg er nok bare ikke parat til at give slip på den smukke Juno seng endnu. Sengetæppet med det smukke quiltede patchwork i de støvede gule og lyserøde nuancer har jeg selvfølgelig også fundet i genbrugsen og det passer bare perfekt ind i hans værelse. Strikskyen fra Donna Wilson over sengen har vi efterhånden haft i 5 års tid, men jeg og børnene er stadig lige vild med den. Isabella har også en på hendes værelse, den er blot mindre og i lyserød.
Ovenover sengen hænger et metal nøgleskab, så Storm kan passe på og holde øje med hans efterhånden store nøglesamling, som er noget af hans kæreste eje.
Det store blå planet billede ved sengen fandt jeg i en genbrugsbutik i Ebeltoft til 25 kr., det passe perfekt til hans træ rumraket, som han fik i julegave af hans mormor og morfar.
Star Wars maskerne har jeg fundet i genbruges, de to hvide Storm Trooper masker på væggen ved ribben er egentlig spil, men her fungere de blot som pynt.
Billederne på væggen er en blanding af broderi fra min mors hånd og illustrationer fra Studio Arhoj, Fine Little Day, Galleri Can og Michelle Carslund.
Gulvtæppet med bilbanen er fra Oyoy og er en fødselsdagsgave fra mine søstre og deres mænd til Storm, da han her fornylig fyldte fire år.
Det der stadig er det største hit i værelset er Brio togbanebordet i midten, som jeg købte dengang vi boede i Grenaa af en legetøjsbutik, der lukkede og derfor solgte ud af inventaret.

Heldigvis blev Storm glad for hans nye værelse, faktisk har jeg sjældent set ham så glad og taknemmelig og det gør mig simpelthen så glad, for det vigtigeste er jo, at han trives i hans nye værelse. Desuden spurgte Isabella mig bedende om jeg ikke nok ville indrette hendes værelse med selvsamme reol. Det er absolut første gang min datter ligefrem spørger mig om jeg ikke vil ændre på hendes værelse. Heldigvis fik jeg reddet mig nok vægstængerne og hyldeholderne til at hun også kan få samme reol 😉

2 Comments

 • Reply May 11, 2016

  Sukhi

  Et rigtig drengeværelse…super god inspiration 🙂

  • Reply May 20, 2016

   labdecor

   Tusind tak det var lige det, som jeg gik efter 🙂 God weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.