Time to Design

Webinvite

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at den årlige design award Time to Design, som Normann Copenhagen står bag sammen med Statens Værksteder for Kunst, Træ- og møbelindustrien og Danish Design Association er åben for ansøgninger!

Time to Design er en pris som henvender sig til nye unge designere i starten af deres karriere eller studerende. Med Time to Design får de mulighed for at kickstarte deres karriere gennem et ophold på Statens værksteder for Kunst, et sponsorat på 50.000 kr. til materialer, karrierevejledning og eksponering hhv. i Normann Copenhagen Flagship Store og på Stockholm Furniture Fair. Forløbet giver rig mulighed for at opnå gode kontakter med andre designere, pressen, producenter og mulige kunder.

Sidste års vinder Sanghyeok Lee lavede Useful Living serien, som er en serie af møbler: en hylde, en stol og en reol. Useful Living serien er saml selv møbler, der kan tilpasses til at understøtte en nomadisk liv med inspiration fra unge mennesker i situationer helt som Sanghyeok egen. Materialerne er messing og eg.

Winner of 2013_Sanghyeok Lee, KR_Product2SONY DSC

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.