Vissevasse giveaway – slut

AMAGER SneglenBELLEVUE livreddertårnetODENSE ÆllingenROSKILDE festivalenfoto

Dorthe Mathiesen står bag mærket Vissevasse, som de fleste af jer helt sikkert kender. Dorthe tegnede sin første byplakat i februar 2013 “Langebro” og lige netop denne plakat har dannet grundlaget for Vissevasse stilen med bymotiverne i den douche farveskala.

Jeg så Dorthes plakater for første gang IRL til UPgraded/Formland i august 2013 og jeg blev straks forelsket i hendes univers. Stilen er unik, udrykket og farvenuancerne emmer af 30’ernes naive grafiske stil. Det er især farverne jeg kan lide, de blide pastelnuancer og det harmoniske udtryk passer smuk ind alle steder lige fra køkkenet til børneværelset. Det var fantastisk at komme ind i hendes lille stand, stylingen var så skøn og plakaterne var så flotte sammen. Jeg har desværre kun et billede fra messen (det nederste), da resten blev brugt i forbindelse med mit tidligere arbejde.

Dorthe Mathiesen elsker byens puls og varetegn og om noget, så kommer det til udtryk i hendes plakater. Jeg er selv faldet for Århus plakaten fra havnen, fordi den repræsentere Århus for mig, men det var et svært valg for egentlig er jeg lige så vild med Paris plakaten og KBNHVN Trianglen.

De fleste motiver findes i 4 størrelser og er trykt på 180 gram miljøvenlig Mat G-print, hvilket er en af de lækreste papirkvaliteter – personligt synes jeg at papiret vægter næsten lige så højt som selve motivet. Plakaterne er naturligvis trykt lokalt i Danmark, på et miljøvenligt trykkeri.

Plakat papiret er påført en coating, der fremhæver trykbilledet og den matte overflade gør, at papiret ikke reflektere. Farverne gengives smukt i et dybt og douche look – Vissevassen plakater har derfor det lækreste finish.

Hvis du gerne vil holde dig opdateres med Vissevasse kan du følge med på instagram lige her og på facebook lige her.

Dorthe har været så sød at sponsorere en af Vissevasses skønne plakater i målet 50×70 cm. til to læsere her på bloggen – der er altså to vindere af denne giveaway!

For at deltage skal du følge Vissevasse på Instagram, det kan du gøre lige her og så skrive en kommentar herunder med den plakat du gerne vil vinde – gerne med link til hendes shop, som du kan finde lige her.

Jeg trækker de to vindere via random.org den 10. august 2014 kl. 10. Held og lykke! Vinderne er fundet og kontaktet, det blev Ulrika og Marlene nummer 9 og 22. Tusind tak for jeres deltagelse 🙂

indlægget er sponsoreret.

28 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.