Billeder fra Kähler goes Silver

Kähler goes SilverKähler goes SilverStories of eveKähler goes SilverOmaggio SilverKähler goes SilverKähler goes SilverKähler goes Silver Kähler goes SilverKähler goes SilverKähler goes SilverKähler goes SilverKähler goes SilverKähler and friendsKähler goes Silver

Herover er der billeder fra i lørdags, hvor jeg havde stylet Kählers flagshipstore Kähler and Friends til eventet “Kähler goes Silver”.

Jeg udsmykkede butikken og butiksruderne med de smukke blomster både friske og tørrede: magnolia grene, franske anemoner, ranunkler, hortensia, æbletræs grene og eucalyptus grene samt pressede stedmoder blomster på den delikate dug.

Bordet blev dækket med det nye smukke Hammershøi stel tilført vintage bestik og rå skifer fliser sammen med Louise Hindsgavls figur “Tenderness” omgivet af den nye Omaggio vase i sølv i de to mindste størrelser.

Min overordnede idé var, at den nye sølvvase skulle fremstå, som en hyldest til Kählers lange historie. Det nye Hammershøi stel underbygger denne idé, da stellet er skabt med respekt og inspiration fra en af de tidligere kunstnere hos Kählers værksted, Svend Hammershøi, som stellet er opkaldt efter.
På samme måde har jeg valgt at fremhæve de smukke figurer fra Kählers samarbejde med kunstneren Louise Hindsgavl for at pointere, at Kähler, som i fabrikkens tidlige dage, stadig samarbejder med store kunstnere og er tro mod deres fortid.

Blomsterne skal tilføre det hele en friskhed for at give sølvvasen et mindre stramt udtryk, som man kan fornemme dens helt særlige personlighed. Endvidere bidrager blomsterne til, at man bedre kan fornemme, hvor smukt sølvstriberne gengiver blomsterne med spejleffekten.

Eventet handler om keramikernes håndværk og for at tilføre eventet min ånd og mit håndværk, har jeg valgt at udstille mine vægtæpper og vævede skulpturere i den ene butiksrude. På selve dagen vævede jeg fra en af butikken smukke vintage stole for at få udstillingen til at virke levende, som et arbejdende værksted.
Jeg synes, at de bløde vægtæpper er en fin kontrast til det kantede og hårde keramik.

Blomsterne på ruden og den skønne dug er lavet af dygtige Frk. Hansen fra da hun lavede “Påske styling” hos Kähler and Friends – begge dele passede perfekt til mine idéer.

Jeg har uddybet mine tanker om stylingen til “Kähler goes silver” lige her i et af mine tidligere indlæg.

6 Comments

 • Reply April 29, 2015

  Marina / cand.mor

  Det var bare så fint alt sammen, Kristina!

  • Reply April 29, 2015

   labdecor

   Tak skal du have og tusind tak fordi I kiggede forbi. Håber at I får en sjov dag på søndag og tusind tak fordi I tænkte på mig 🙂 Jeg er så ked af, at jeg ikke kan komme med, men det bliver desværre alt for hårdt. Jeg har haft svært ved at komme ovenpå igen efter Kähler eventet.

 • Reply May 3, 2015

  Frk. Hansen

  Jamen, altså! Hvor er du bare go’ 🙂
  Falder helt hen i dine fortællinger og tanker bag.
  Og hvor er det dejligt at se dug og vinduesdekoration i dine hænder!

  • Reply May 4, 2015

   labdecor

   Tak i lige måde! Jeg havde helt ondt i maven over at komme efter dig, det var så fint, det du havde lavet 🙂

 • Reply May 4, 2015

  Lisbeth Glud

  Jeg er umådelig glad for at jeg fik det hele at se på dagen; det var en smuk oplevelse. Og altid inspirerende at se hvordan blomsterne arrangeres i de smukke vaser. Jeg har selv den store sølvvase men har faktisk fortrudt at jeg ikke købte mellemstørrelsen, da den er nemmere at få til at passe ind de fleste steder.
  På bordet lagde jeg mærke til nogle små glasklokker (ikke dem Kähler forhandler); hvor mon du har fået fat i dem? har uden held været på jagt efter en i netop den størrelse.
  Tak for en god oplevelse.

  • Reply May 6, 2015

   labdecor

   Kære Lisbeth hvor er jeg glad for, at du havde en smuk oplevelse, det betyder så meget for mig. Jeg er helt enig, mellem vasen er meget nemmere at få til at passe ind og så passer den størrelse til de fleste buketter – den store er nu også skøn med nogle friske grene eller som gulvvase 😉
   De små glasklokker er nogle, som jeg selv havde med. Det er gamle glas til arbejdslamper, som jeg har fundet forskellige steder – bl.a. hos Århus Klunserne i Sabro. God dag og tusind tak for din kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.