Gopler til photoshoot

DSCF5362DSCF5363DSCF5372

Michéle bag bloggen Trés Fashion spurgte mig for 14 dage siden om jeg havde lyst til at style et træ til et photoshoot til Ønskebørns forårskatalog. Jeg tog selvfølgelig imod udfordringen, det er jo ideelt for mig, når jeg ikke kan så meget andet.

Jeg var i forvejen i gang med at væve nogle kugler, så det var oplagt at arbejde videre på den idé – blot med mere pang på farverne. De små figur som, i mit hovede, mest af alt ligner små gopler, er lavet af bomuldsgarn, uldgarn og alpaca uld med guld og sølv glimmer.
Til at dekorere grenene har jeg købt tubestrik i matchende farver i forhold til goplerne.

Jeg kan desværre ikke selv deltage den dag, hvor goplerne skal bruges, da jeg jo som bekendt er “lænket” til min sofa det meste af tiden, men jeg glæder mig så meget til at se billederne derfra.

4 Comments

 • Reply February 5, 2015

  Marina / cand.mor

  Du er så sej til det styling, Kristina! Tror jeg har sagt det før, men så siger jeg det lige igen… er simpelthen så fuld af beundring over alt det, du får lavet, selvom du er så mærket af din sygdom <3

  • Reply February 10, 2015

   labdecor

   Tusind tak Marina – jeg kan slet ikke lade vær, hader at være begrænset af mine smerter. Kh Kristina

 • Reply February 6, 2015

  Tenna

  De er skønne kristina. Dejlige farver. Hvor store de de?? Håber at du poster det færdige resultat fra kataloget når engang.
  Hilsner fra Tenna

  • Reply February 10, 2015

   labdecor

   Tusind tak Tenna, jeg hyggede mig også med at lave dem 🙂 Den største er lidt mindre end en håndbold. Jeg lover at poste billeder af det færdige resultat, når kataloget bliver sendt ud. Kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.