#greneevent

DSCF2980  DSCF3004DSCF3001 DSCF2999DSCF2996DSCF2993DSCF2987DSCF2983

I torsdags afholdte Søstrene Grene et super hyggeligt blogevent, hvor jeg var heldig at være blandt de inviterede – hvis du søger på #greneevent kan du se mange flere billeder.
Faktisk er det første gang i mange måneder, at jeg deltager i et arrangement pga. mit helbred. Heldigvis gik det fint, jeg har det ikke godt nu og natten efter var forfærdelig, men det var det hele værd! Det var simpelthen så hyggeligt og det hele var planlagt nøje ned til mindste detalje – med velsmagende tapas, bobler, workshop, live musik, shopping og sidst men bestemt ikke mindst pakkeleg. Stemningen var rigtig god og humøret højt, jeg nød at snakke med alle de søde bloggere, som jeg har lært at kende via min blog.

Vi blev præsenteret for Søstrene Grenes nye interiør kollektion, som bestod af nogle rigtig fine ting til meget skarpe priser. Jeg er især begejstret for deres nye spejle og marmor produkter, men mere om dem i et andet indlæg. Vi fik lov til at udfolde os kreativt med deres nye juleprodukter i en workshop, hvor vi blev opdelt i tre hold, der dystede mod hinanden om en adventsjulekalender fra Søstrene Grene. Jeg pyntede juletræet sammen med Lisbeth, Michelle og Nicoline – desværre vandt vi ikke konkurrencen.

Aftenen sluttede med pakkeleg, hvor pakkerne bestod af nyhederne fra Søstrene Grene, jeg var meget heldig og vandt tre super fine pakker, som jeg viser i et andet indlæg.

Tusind tak til alle de søde ansatte hos Søstrene Grene for en super aften!

2 Comments

 • Reply November 2, 2014

  Ida

  Det ser ud til at være nogle virkelig fine produkter, S.G. sender på gaden! Jeg har i hvert fald fået øje på flere ting, som jeg skal ha’ fat i.

  • Reply November 3, 2014

   labdecor

   Ja jeg er helt enig – jeg er ved at lave et indlæg med flere billeder af nyhederne med billeder fra Søstrne Grene 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.