Hue


Dette post er sponsoreret af Signify. Ja det lyder måske umiddelbart ikke så spændende – men jeg lover, at det er både innovativt, sjovt og ærligt talt helt genialt! Men hvad er det for noget og hvordan fungere det?

Hue er verdens førende intelligente belysningssystem af intelligente lamper, armaturer, lysbånd, spots, sensorer og lysstyringsenheder. Til systemet findes der mere end 750 tredjeparts apps, hvormed man kan automatisere belysningen indenfor og udenfor samtidig med, at man kan skabe den rette stemning – udelukkende vha. sin telefon.
En af de smarteste funktioner er, at man kan slukke/tænde alle sine lyskilder med et enkelt klik eller blot ved at sige “Siri sluk lyset”. – Og denne man behøver ikke at være til stede fysisk i sit hjem for at benytte denne funktion. Derfor kan man få ens hjem til at se ud som om, der er nogle hjemme, selvom man faktisk ikke er der. Det er noget, som vi har benyttet os af i uge 31, hvor vi var i sommerhus helt oppe i Vorupør.
Man kan ligeledes få lyset til automatisk at tænde, når man kommer hjem eller på bestemte tidspunkter eller ved bestemte kommandoer til Siri – når jeg f.eks. siger “Godmorgen” tænder lyset i køkkenet.
Man kan også ændre lyskilderne således rummet bliver hyggeligere med dæmpet belysning, eller lade lyset gradvis blive dæmpet til når du skal falde i søvn.
Mulighederne er utallige – man kan f.eks. få lyskilden til at imitere en flamme på et sterinlys eller synkronisere lyskilderne med musik, spil og film.

 

Jeg har modtaget tre dæmpbare LED filament lyspære, som jeg har valgt at bruge i vores to vintage radiohus pendler i køkkenet samt i Roon&Rahn lampen over sofabordet, da det er disse tre lyskilder, som vi bruger mest herhjemme. Vi har dog allerede besluttet, at udskifte hovedparten af vores lyspærer til intelligente pærer fra Philips Hue.

Jeg har også modtaget den geniale bærbare Hue Go, der pga. det indbyggede genopladelige batteri kan tages med overalt, hvor den kan bruges i mindst 2,5 timer og helt op til 18 timer.
Med Hue Go kan man skabe helt særlige stemninger ved at styre de dynamiske lyseffekter på app’en. F.eks. hyggeligt stearinlys, Rubin-skær, Meditation, og Måneskin til at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.
Vi bruger Hue Go meget indstillet som med effekten Natlampe til når børnene skal sove eller, hvis jeg skal læse uden at genere min mand med stærk lys.
Vi har lige haft den med i sommerhus i en uge, hvor vi brugte den både indenfor og udenfor. Den var især genial udenfor til at skabe en hyggelig stemning midt på havebordet.

De intelligente pærer fra Philips Hus og Hue Go kan styres blot ved at sætte pæren i en fatning og tænde lyskilden gennem Hue app’en. Du behøver altså ikke at skifte alle ledninger ud eller hyrer en elektriker. Og du kan bruge dine egne lamper – noget som betyder meget for mig, da vi har brugt lang tid på at vælge alle vores lamper.
Tilføjer du Hue Bridge fra Philips Hue belysningssystem, får du mulighed for at forbinde og styre op til 50 forskellige lyskilder og tilbehør. Du skal bare tilslutte det og bruge Hue appen til at indstille rutiner, timere, brugerdefinerede lysscener og meget mere. Og det er vitterligt bare at tilslutte den lille hvide Bridge – jeg klarede at tilslutte den på under 5 minutter og jeg er normalt meget dårlig til teknik.

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.