Køkken / Kitchen

KøkkenKøkkenKøkkenKøkkenKøkkenKøkkenKøkkenKøkken
KøkkenMuuto Cover chairKøkken
Vi har har ændret lidt i vores køkken, da det ikke fungerede så optimalt, som det kunne.
String reolen er flyttet over til køkkenbordet for, at jeg kan få bedre plads til alt mit keramik, loppefund, Chemex kanden, kaffehætten fra A Hint of Neon osv.

Vores vinglas er kommet op på vores stålmonster af en emhætte, så man kan nyde dem noget mere fremfor at gemme dem væk i et skab.
Jeg har også flyttet lidt rundet på mine Liebe platter, så fadet med pilen nu hænger ved String reolen og at skålen med teksten “mellemmad” er kommet op ved fliserne.
Hjørnet hvor String reolen hang tidligere, står Storms nye telt nu sammen med mine nye hjemmelavede dip dye plantehængere. Endvidere har jeg lavet et nyt vægtæppe, som passer fint til hjørnet med teltet.
Næste skridt er, at den sorte væg skal laves om til en murstensvæg, jeg mangler “blot” at finde nogle frivillige hjælpere 😉

2 Comments

 • Reply March 5, 2015

  Kristina

  Jeg ELSKER seriøst jeres køkken!! Så meget personlighed og æstetik samlet på ét sted! Jeg suger inspiration til mig 🙂

  Rigtig god dag!

  • Reply March 6, 2015

   labdecor

   Tusind tak Kristina, hvor blev jeg glad, da jeg læste din kommentar! Jeg har brugt meget tid på vores køkken for at gøre det personligt, da vi flyttede ind i huset var køkkenet meget upersonligt og lignede mest af alt et hvid højglans stålmonster. Jeg glæder mig til at vi få sparet sammen til at skifte bordplanden og engang langt ude i fremtiden selve fronterne. God weekend til dig 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.