Maria Lenskjold

LabDecorDK10191541LabDecorDK10191530LabDecorDK10191526LabDecorDK10191521LabDecorDK10191520LabDecorDK1019159LabDecorDK1019157LabDecorDK1019151
Jeg har fulgt med på sidelinien ved Maria Lenskjolds instagram profil, fordi hun laver anderledes og unikke keramikobjekter til både bordet og væggen.

Maria Lenskjold er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og hendes værker har været udstillet flere steder.
Noget af det bedste, som hun har lavet, udfra min optik, er keramikværkerne fra udstillingen “At stille noget ud” udstillet ved Galleri Brantebjerg.
Jeg har derfor slet ikke været i tvivl om, at jeg blev nødt til at eje et af Marias keramikobjekter til væggen og da jeg så keramikværkerne Konfetti hos Studio Rov besluttede jeg mig hurtigt!
Keramikværkerne i serien Konfetti er forskellige former med skarpe kanter, så de nærmest ligner papirkonfetti, der i grupper af fem vægophæng sættes sammen individudelt på væggen. Ophængene er lavet i fantastisk smukke og stærke glasur farver, så udtrykket bliver helt særligt, det er virkelig tydeligt, at Maria har en eminent sans for farvernes samspil.

Jeg har hængt fire af mine Konfetti ophæng rundt om spejlet ved vores spisebord med tapetet fra Sandberg and Friends. Jeg synes at farver og formerne på væggen passer, så fint sammen og på trods af, at der sker meget på væggen, så harmonere ophængene så perfekt med det hele.
Det sidste ophæng er et lille gult ophæng og det var perfekt til de øvrige ophæng, men i min stue skete der i forvejen alt for meget, så jeg besluttede at hænge det i et andet rum – på den måde får jeg også glæde af mit værk fra Maria flere steder i huset.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.