Næsten nyt køkken!

Én stor ændring, i form af en lyserød kopvæg, et nye værk af Matilde Friese samt nogle ekstra små ændringer har givet mig følelsen af at have et nyt køkken. Vi er stadig i gang med at spare op og planlægge, hvordan vores nye elementer og placeringen af disse skal se ud. Derfor havde jeg brug for, at der skete bare lidt i køkkenet, så ventetiden ikke er så lang – for sådan et utålmodigt menneske som mig 😉 Rigtig god weekend!

4 Comments

 • Reply June 20, 2018

  Tenna

  Hvor er det fint Kristina. Hvor er den fine lyserøde kande fra med prikker?
  Hilsner Tenna

  • Reply June 21, 2018

   labdecor

   Tusind tak Tenna 🙂 Den i glas? Det er en gammel kande, som jeg har købt via en sælger på ig – hvis du søger på pindsvinkande eller lignende tror jeg der dukker flere op. Du skal lige være obs på prisen for den svinger meget. VH Kristina

 • Reply June 21, 2018

  Sophie Sukhi

  Hvor jeg dog elsker den rustikke væk med billederne 🙂 Det ser simpelthen bare så unikt og smukt ud hjemme hos dig <3

  • Reply June 22, 2018

   labdecor

   Tusind tak Sophie, jeg er virkelig også glad for resultatet 🙂 Kan du have en skøn weekend kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.