Ny billedvæg i stuen

DSCF0852DSCF0861 DSCF0862 DSCF0889

 

Jeg har solgt mit “BAnG”, som hang over sofaen til søde Maria fra Mor&Co – du kan se det her. Jeg kommer nok til at fortryde, at jeg har solgt det, men jeg følte bare at det var tid til forandring og jeg ved det bliver smukt hjemme hos Maria.

Nu er der kommet en gallerihylde med smukke billeder fra Tine Wessel, min søster, Trine Struwe, Nynne Rosenvinge og Naja Luise Bækdahl.

Det blå billede på den anden væg er fra A mile in the woods.

Jeg er ikke helt tilfreds med stuen endnu, kan ikke finde ud af om keramik kraniet fra BALlab skal et andet sted hen, om den sorte Montana hylde skal ned, om gallerihylden skal være hvid og om væggen skal have en farve… men det skal jeg lige overveje lidt 😉

 

 

/Lyrum Rammer/Flos/Lykke Bang/Wauw Design/Artemide/Korridor Design/Tine Wessel/Naja Luise Bækdahl/Nynne Rosenvinge/Trine Struwe/A mile in the woods/Dorte Kristoffersen/BALlab/By Lassen/Mark&Waldorf/Wauw Design/Ditte Fischer/

10 Comments

 • Reply June 26, 2014

  Stine

  Det ser super godt ud.. En dejlig forfriskende udgave af nordic design 🙂 nu har du jo ikke lagt op til at vi kan kommentere – men jeg synes at du skal lade det smukke porcelæns-skull blive og tage den tunge sorte montana kasse ned 🙂
  Må jeg spørge hvorfra stolene er.. De ser utroligt smukke og behagelige ud 🙂

  • Reply June 26, 2014

   labdecor

   Hej Stine tak for din kommentar 🙂 og fint at du kommer med din mening, det er skønt med input. Jeg var ikke selv tilfreds, så har allerede ændret lidt 😉 kan ikke finde ud af det med montanakassen fordi jeg elsker at udstille på og inden i den… Jeg overvejede dog stærkt at flytte den ind i den anden stue. Skal bare lige overbevise min mand, det er jo ham som må klare den del 😉 god aften og tak fordi du skrev

 • Reply June 27, 2014

  lovisen

  Jeg er helt pjattet med tæppet under bordet, vil du fortælle hvor du har det fra?

 • Reply June 27, 2014

  Maria

  Ej hvor er det blevet fint.. Glæder mig MEGET til at få bogstaverne med hjem på onsdag.. Og til at se dit hus.. Og din altid inspirerede indretning..

  Knus fra Maria //www.morogco.dk

  • Reply June 28, 2014

   labdecor

   Det bliver så hyggeligt 🙂

 • Reply June 28, 2014

  Camilla

  Sikke en hyggelig stue. Gallerihylden er et rigtig god ide til dine smukke billeder.

  • Reply June 29, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂 det er også dejlig nemt med en gallerihylde så kan man hurtigt flytte rundt på billederne uden hammer og søm 😉

 • Reply July 5, 2014

  Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg er ret vild med det 3. billede i blå akvarel fra Trine Struwe..

  • Reply July 5, 2014

   labdecor

   Ja hun er så dygtig og helt genial med farver 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.