Photowall – nyt tapet!


Sponsoreret af Photowall

Jeg har i et stykke tid gerne ville ændre vægfarven i vores sofastue. I et stykke tid har den været lyseblå, men jeg synes ikke at jeg havde ramt den farve, som jeg oprindeligt ønskede.
Mit mål var, at jeg ville komme til at holde lige så meget af væggen i sofastuen, som i den anden stue.

Flere havde givet mig nogle gode forslag til vægfarve via instagram, men jeg havde alligevel ikke den helt rigtige mavefornemmelse. Så slog det mig, at løsningen måske slet ikke var vægmaling, men tapet, som jeg altid har været særlig glad for – og efterhånden har i halvdelene af vores rum i huset.

For at undgå, at tapetet tog for meget opmærksomhed og “larmede” i stuen, som i forvejen er fyldt med ting (der bor jo åbentbart en samler i vores hus…), skulle det være enkelt. Samtidig med at det gerne måtte matche i stilen med tapetet i den anden stue.

Hos Photowall fandt jeg det perfekte tapet! Som endda dækkede et andet behov for mig, et behov som min søde mand ikke er fan af, nemlig behovet for en væg i en lyserød nuance.

Photowall blev etableret tilbage i 2006 af brødrene Charlie og Niklas Johansson med målet om at skabe et større udbud af personlige tapeter. På trods af at ingen af dem havde erfaring med at trykke tapeter digital, købte de deres første trykpresse i 2006. Siden er virksomheden vokset med egen fabrik og kontor i Skarpnäck i Stockholm.
Virksomheden er stadig drevet af passionen for at skabe personlig vægudsmykning præcist som, da brødrene startede den i 2006.

Det er dog ikke helt nemt at udvælge et motiv hos Photowall, for de har næsten 16.000 forskellige fototapeter og designtapeter at vælge imellem! Og hovedparten af den er simpelthen så fantastiske.

Jeg var ikke engang begyndt på væggen i stuen og havde allerede planlagt en Photowall væg i flere andre rum… F.eks. Storms værelse med dette tapet eller Isabellas værelse med dette! Og vores badeværelse med dette.

…Men tilbage til stuen, for det var jeg den, det hele handlede om.

Valget blev Pink Mineral, fordi det var tilpas enkelt, men alligevel så detaljeret – og selvfølge med den helt rigtig farve, til at gøre stuen perfekt til vores familie. Samtidig med at det harmonerede optimalt med tapetet på den modsatte væg i den anden stue.
Jeg laver en film af det til instagram, så man bedre kan få en fornemmelse af de to sammenhængemde stuer og de to vægge.

Tapetet kom allerede 3 dage efter jeg bestilte det sammen med limen til at opsætte det. Vi havde selv redskaberne til at sætte det op, da der jo som omtalt tidligere er sat en del tapet op hjemme hos hos.

Når man bestiller tapet hos Photowall trykkes det på bestilling i deres egen fabrik i Sverige. Tapetet trykkes således, at det passer fuldstændig til din væg, samtidig med at alle banerne nummereres således det er nemt at sætte op. Derfor er der meget mindre spild og det gør virkelig processen meget lettere. Jeg er simpelthen så imponeret af hele processen og hvor hurtigt det hele gik.
Bonus ved det hele er at Photowall sørger for at minimere miljøbelastningen i alt, hvad de gør. Ingen produkter lægges på lager eller kasseres unødigt, Photowall fremstiller kun den nødvendige mængde produkter. Den anvendte trykfarve indeholder ingen opløsningsmidler eller farlige kemikalier og er biologisk nedbrydelig. Spildmateriale fra produktionen genvindes af miljøentreprenør Hans Andersson Recycling AB. Desuden støtter du samtidig Photowalls arbejde med den svenske hjælpeorganisation Vi Agroforestry, når du handler hos det svenske firma.

Samme dag som tapetet ankom fra Sverige fik vi sat det op, det tog ialt max to timer. Derefter malede Janich den tilstødende lyseblå væg hvid og så var det nærmest en helt ny stue. Vil mangler dog, at få sat gibs op på loftet og malet panelerne, men det er et alt for stort projekt lige nu oveni køkkenrenoveringen. Men det kan jeg også godt abstraherer fra med så smuk en ny væg. Jeg elsker resultatet – især efter vi har omrokeret på vores møbler.

Photowall har været så søde, at tilbyde mine læsere 25 % rabat på hele deres sortiment en måned frem fra dagsdato med koden: labdecor2021

.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.