Antique Mirror og nye hylder

DSCF0987DSCF0991DSCF1006DSCF1008DSCF1025 DSCF0997

 

Vores stue er blevet ændret lidt, jeg har solgt alle vores teak møbler, for det blev lidt for meget med teak i begge stuer. For pengene købte jeg to kwikshop hylder hos Areastore – jeg havde en forvejen en, som jeg købte selvsamme sted for 3 år siden. Jeg har drømt om sådan tre hylder siden første besøg hos Stilleben og nu forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere – det er jo perfekt til at udstille yndlingstingen på.

Og når vi nu er ved yndlingsting, så har jeg været usandsynlig heldig at vinde en af de smukke Antique Mirror skrin på instagram hos Atelier du Noir. De smukke skrin er produceret i Siena i Italien af gamle spejle og det smukkeste træ. Hvert skin er helt unikt, hvilket jeg elsker.
Atelier du Noir har ikke en webshop endnu, men den skulle komme op efter sommeren – i mellemtiden kan man shoppe de smukkeste og nøje udvalgte ting via Atelier du Noirs instagram konti (og der er meget lækkert!).

 

/Finnsdottir/Kwikshop/Karin Blach Nielsen/Skandinavisk/Ditte Fischer/Anne Boysen/Marokk/Julie Bonde/

 

8 Comments

 • Reply July 7, 2014

  Tenna

  Hvem har lavet det smukke vægtæppe Kristina??

  • Reply July 8, 2014

   labdecor

   Det har jeg selv 🙂

 • Reply July 8, 2014

  Ida

  Det er virkelig også smukt, det skrin! Lucky, lucky you.

  • Reply July 8, 2014

   labdecor

   Ja jeg har også nusset om det hele dagen 😉

 • Reply September 20, 2015

  Katrine

  Hvor er den fine stjerne-lampe på gulvet fra?

  • Reply September 30, 2015

   labdecor

   Det er fra en butiksudstilling i Vero Moda 🙂

 • Reply November 4, 2016

  Daniel

  Hej Kristina, hvor er dine hyldeknægte fra?

  • Reply November 4, 2016

   labdecor

   Hej Daniel det er ColourPop hylder købt hos Areastore – du kan desværre ikke kun købe hyldeknægtene, det er et sæt.
   Mvh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.