En anbefaling! Retro_loppe_bixen

LampefundDSCF5553
Jeg har købt den skønneste vintage lampe hos en af mine yndlings genbrugsbutikker på instagram!
Jeg har taget nogle billeder af lampen for, at man kan se hvor unik den er – jeg har i hvert fald aldrig set en lampe som denne!

Retro_loppe_bixen, hvor jeg købte lampen, er en lille genbrugsbutik i Sorø, som har et stort udvalg af alt muligt – lige fra børnehavegarderober, opgangsnavneholder, Fog Mørup pendeller, Illum Wikkelsøe gyngestol, industrifund, Kevi kontorstol, Knabstrup keramik, diverse skilte til teak hylder og så er det virkelige rimelige priser! Desuden kan Mille, som ejer butikken, levere møbler og andre ting, som ikke kan sendes, i bl.a. København, Vejle og Skanderbord.

Foruden denne lampe har jeg også købt en original blå politiblink til Storms værelse, som har får i fødselsdagsgave her den 29. februar. Jeg krydser fingre for at det blive et hit.

Søde Mille har tilbud mig, at jeg kunne lave en giveaway på instagram med et gavekort på hele 750 kr. til hendes butik. Så hold endelig øje med min profilinstagram for giveaway’en bliver sat i gang denne uge.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.