AW2019 Formland

Jeg har valgt at lave mit indlæg om Formland AW2019 lidt anderledes end jeg plejer. Jeg har nemlig, præcis som jeg plejer, taget enormt mange billeder og for at indlægget ikke bliver for forvirrende, så har jeg skrevet under billederne.


Wauw Design har jeg altid haft en svaghed for og når man kigger på billederne er det let at se hvorfor. Man kan nemlig både gå amok i hånddrejet keramik i både mat glasur, krystalglasur, boblende glasur, pastelfarver eller mere naturlige nuancer. Der er stel, kopper, krukker, vaser, lysestager, julepynt og skåle. Der er simpelthen alt hvad mit “keramik-hjerte” begærer 😉


Helene Keis og Jakob Fiedler er parret bag brandet Keis&Fiedler og udover at de skaber noget skønt keramik, så er de super søde. Jeg var vild med deres “kop-væg”, hvor man virkelig kunne se alle de smukke glasurer, som deres fine kopper findes i. Jeg tror godt at min egen kopvæg kunne mangle en kop eller to derfra!


Når man som mig, har en svaghed for lyserød, så var Julie Damhus’ stand virkelig et skønt syn.
Jeg mødte Julie for første gang for nogle år siden til et designmarked, hvor jeg købte noget keramik fra hendes afgangseksamen. Desuden forsøger jeg at være fast deltager af hendes årlige julemarked hjemme på hendes bopæl i Skørring – ikke langt fra, hvor jeg bor. Det kan virkelig anbefales at tage turen forbi. Det er super hyggeligt og en god måde at finde nogle unikke julegaver på – hold øje med Julies instagram profil vedrørende datoen.
Julie laver meget enkelt og fint keramik og jeg er super glad for det keramik, som jeg har af hendes.


Lars Rank har en finurlig stil, som altid kan få mig til at smile – især kopperne og lysestagerne med de geniale små tekster. Jeg har bedt Helene bestille en hjem til mig, hvor der står “Jeg er ikke keramik typen” 🙂


Den æstetisk smukkeste stand var den som dygtige Tina Marie Bentsen/Tina Marie Cph og Lisbeth/Lillerød delte. Tina Maries lækre håndlavede keramik og Lisbeths håndflettede kurve skabte tilsammen et inspirerende og sanseligt univers, som fik mig (og sikkert og flere andre) til at drømme om at eje alt på standen.
Jeg vil iøvrigt anbefale, at man læser historien om Lillerød,da det er den fineste historie med gode hensigter hele vejen igennem.


TrendcaféenCafé Composé” skabt af Høeg+Møller+mand med udgangspunkt i en tendens, hvor alt er tilladt. Resultatet var et sammensat pastelfarvet univers men det skønneste mix af design, former og materialer.


Fantastiske muslingskallamper og tæpper lavet af plastik!


Relove and Roses havde som sidste år den fineste stand, hvor jeg snildt kunne tage det hele med mig hjem! Mia Staunsager, kvinden bag Relove and roses, har den fineste sans for farver og styles –  jeg er især begejstret for den nye kjole, som hun netop har lanceret. Desuden kunne jeg godt tænke mig nogle af de fine puder til min sofa.
Jeg håber på, at jeg snart kan komme forbi Mias butik/showroom i Århus!


Specktrum er startet af søskende Anne and Kristina Laursen og sammen har de skabt et brand med dekorativt interiør, hvor jeg særlig er vild med deres glasdesign. Stor respekt til de to søstre, for at udleve deres drøm.
Trendzonen VÆRKET af Studie FLY+HELSTED med duoen Mille Fly og Sofie Helsted med industriel orden og kunstnerisk kaos.


Selected by er et område på messen, som er stylet af fire stylister fra branchen. Herover er mine to favoritområder stylet af trendeksperten Anette Eckmann fra Eckmann Studio og influent Allan Torp fra Bungalow5dk


Kodanska stand fik lige min ønskeliste til at vokse et par linier! Først og fremmest med de store glas vægskulpturer, som kunne pynte så fint hjemme hos mig. Marie Graff, som står bag det danske brand Kodanska, formår virkelig at designe og udvælge glasdesign og keramik! Hvor ville jeg gerne dække bord med de piggede glas i forskellige farver! Eller nyde drinks af de helt nye drinksglas.

 
Kirstine Falk og hendes søde medarbejder Tea havde lavet den fineste stand i pastelfarver med alle Kirstines fine illustrationer. Jeg er særligt vild med den nye “Motherhood 1“, fordi jeg ser Isabella og mig i den.


Nicki van Roon og René Rahn Hansen bag Roon & Rahn viste deres nyeste design; en enkelt hattehylde til at matche deres fine skostativ Moodstand.


Dottir havde som altid en meget gennemført stand, men den fineste borddækning, hvor flere af designeren Thora Finnsdottirs unika værker indgik.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.