Børnefødselsdag

DSCF2075 DSCF2043foto

Sidste uge var Isabellas børnehave på besøg for at fejre hendes fødselsdag. Det var første gang, at vi havde børnefødselsdag herhjemme, så det var en helt særlig dag for hele familien. Da de kom 19 børn kunne de ikke sidde ved vores spisebord, derfor lagde jeg voksdug på min nyindkøbte bænk og brugte den til bord – den passede perfekt i størrelsen.
Isabella vil gerne have at alt skal være lyserød (eller lilla!), så til dessert havde jeg lavet lyserøde hindbærsnitter udfra denne opskrift, vandmelon is med ispinde fra Nicolas Vahé og selvfølgelig jordbær.
Piñata isen har jeg selv lavet se evt. DIY her, papirsbolden købte jeg for nogle år siden hos Minimega og papir isene på bordet er lavet med ecoline, se evt. DIY her.
Isabella og Storm havde den bedste dag 🙂

2 Comments

 • Reply September 5, 2014

  Marina

  Tillykke med hende. Hvor ser det bare festligt og hyggeligt ud alt sammen.

  Din blog er fantastisk. Orker ellers sjældent indretningsblogs fordi jeg synes det hele let bliver lidt overfladisk og en evig gentagelse af det man i forvejen ser allevegne. Din blog er så super smuk og samtidig personlig. Desuden er du vild med unika og keramik og jeg er kort sagt helt solgt….

  Måske kikker jeg bare på for få indretningsblog siden jeg kan skrive sådan men nu vil jeg ihvertfald glæde mig til at gå på opdagelse i dit univers.

  • Reply September 6, 2014

   labdecor

   Hej, tusind tak skal du have, det var en rigtig god dag for os alle fire 🙂
   Og mange tak for din kommentar, det betyder virkelig meget for mig! Jeg er bestemt helt besat af keramik og gerne unika 😉 jeg er helt enig med dig der er alt for mange hjem som ligner hinanden og jeg er glad for at du ikke synes at mit ligner de andres.
   God weekend til dig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.