Edition

IMG_8454 IMG_8460 IMG_8462 IMG_8464  DSCF0482 DSCF0442 DSCF0441

Sidste weekend prioriterede jeg at tage til Anjas Edition med min søster, selvom jeg vidste, at det ville resultere i mange dage på sofaen.
Jeg har været syg lige siden… :S men det var bestemt det værd 😉 Det var så dejligt at være ude blandt søde inspirerende folk, jeg fik både snakket med Helene fra 1+1 Textil, som hjalp mig med min væv – tak for det 🙂 – det er selvfølgelig også hendes udvalg af keramik på bordet i pastelfarver fra bl.a. Julie Bonde, Pi Bjørg og Helene Stockmarr.
Jeg fik snakket med kreative Pernille fra bloggen Pesco, som havde fødselsdag og altid inspirerende Lisbeth fra bloggen Leizy og Kirstine Hendested. De sidstnævnte damer har lavet det fineste samarbejde “I see faces”, som kan købes lige her, jeg købte uroen på det sidste billede. Og så fik jeg selvfølgelig snakket med søde Anja, som altid inspirere mig og endelig hilst på Kirsten IRL.

Jeg købte også keramik fra Julie Damhus‘ afgangsprojekt “Varibel” fra Kolding Designskole – det var så smukt, jeg kunne have købt det hele! De fleste billeder herover er også af hendes keramik.

Sidst men bestemt ikke mindst købte jeg også et af billederne fra Amalie Gielovs serie “Vandskade”, det har jeg længe ønsket mig. Rammen er selvfølgelig fra Lyrum Rammer.

 

4 Comments

 • Reply June 15, 2014

  Sine Smed

  wauw, sikke mange flotte ting du er kommet hjem med. Det lyder ikke godt med sygdommen, god bedring.

  • Reply June 15, 2014

   labdecor

   Der var så mange dygtige kunstnere – kunne sagtens have brugt flere penge 😉 nej det er surt med min ryg, men heldigvis starter jeg i behandling i kommende uge. God søndag 🙂

 • Reply November 9, 2014

  Thea

  Hvem er den øverste tallerken/skål af?

  • Reply November 10, 2014

   labdecor

   Den er lavet af Julie Damhus, hvis du mener den lyserøde? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.