Eventyrligt jule-event på lørdag

Kählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebord DSCF3231DSCF3240DSCF3257DSCF3252

Nu på lørdag altså i morgen den 12. november fra klokken 10-15 invitere Kähler and Friends til julehygge i deres butik i Århus. Til arrangementet tages der forskud på julen med hjemmebag, kaffe samt en kreativ workshop, hvor man kan får inspiration til skøn julepynt, som man selv kan gå igang med til årets hyggeligste højtid. Til workshoppen vil man bl.a. få inspiration til papirklip, juletræspynt og fine udsmykninger til dine vinglas.
Sidst på dagen vil butikkens julebord blive dækket i fællesskab med alle dekorationerne, som er blevet lavet i løbet af dagen. Så hvis man mangler inspiration til borddækningen til alle julens fester eller juleaften, så kan man også få inspiration til det i morgen.

Julen starter efterhånden først rigtigt for mit vedkommende, når jeg har været forbi den gamle slagterbutik, hvor Kähler and Friends har indrettet sig på skønneste vis. Jeg har nemlig haft æren af at dække julebordet i butikken to gange, derfor er jeg begyndt at føle, at min jul først rigtig begynder, når jeg har besøgt butikken og de søde ansatte på M.P. Bruunsgade 41. Herover er der nogle billeder fra de to gange, hvor jeg har dækket julebordet i butikken, der er flere billeder samt tekst om min tanker omkring selve borddækning på disse blogindlæg her og her.

Til juleeventet skyder butikken også en fotokonkurrence igang, som løber fra den 12. til den 18. december, hvor man skal poste ens bedste bud på et hyggeligt julebillede på Instagram ved at tagge det med #Kählerandfriendsjul16. I morgen vil der derfor blive opstillet et lille fotostudio i butikken, som man kan bruge – men det er ikke et krav, at man skal kigge forbi butikken for at deltage i konkurrencen.
Vinderen modtager et sæt af de nye, hvide Nobili træer!

Jeg har dog desværre haft en rigtig hård uge med smerter, så jeg krydser fingre for, at jeg kan klare at deltage i morgen! Heldigvis vil min søde lillesøster gerne køre mig derhen og hjem, når hun kan se, at jeg skal hjem… jeg er nemlig ikke selv så god til at mærke min krop, når den køre på adrenalinen (og medicinen!)

Se mere om juleeventet lige her på Kähler and Friends facebook profil.

2 Comments

 • Reply November 11, 2016

  Marina / cand.mor

  Så håber jeg, vi ses i morgen…

  • Reply November 13, 2016

   labdecor

   Dejligt at se dig igen! Håber at vi snart ses igen. Kan du og familien have en dejlig søndag. Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.