Forårsbord med Lotus

Lucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia KaasLucia Kaas
Lucie Kaas har spurgt mig (og tre andre stylister) , om jeg vil give mit bud på en forårsbuket i vaserne med Arne Clausens ikonisk lotusmønster. De enkelte hvide keramikvaser med lotusmønsteret kommer nemlig i nye farver; grå, blå og mint.

I min fortolkning har jeg valgt at dække et forårbord omkring mine forårsbuketter, hvor vaserne er det centrale på det runde bordet og dermed i fokus.
Mine buketter er lavet med stærk inspiration fra en “grøftekantsbuket” blot, i mit tilfælde, med et mix af mere eller mindre almindelige haveblomster. For mig skal buketterne symbolisere forventningsglæden ved at sommeren er nært forestående. Buketten består af de lilla klokkeblomster, grønne juleroser og en enkelt tulipan, som man nu kan finde i haven, to hortensiaer samt et udsnit af de blomster, som nu er til rådighed ved de forskellige blomsterhandlere på denne årstid. Jeg har valgt at alle blomsterne skal være lyse i farverne, for at den ligner en forårsbuket og ikke en sommerbuket. For at underbygge det grønne i buketten har jeg bundet et grøn krans af de planter, som nu er i haven f.eks. Efeu.

Mine vaser er både mint og blå, men da min yndlingsfarve er blå valgte jeg blå lotusmønstertallerknerne til mit bord -tallerknerne findes selvfølgelig også i den mint og i den grå farve.

Hør dugen og det smukke bestik er genbrugsfund og vinglassene er fra Trøjborg Isenkram.

Man kan se mit og de øvrige tre stylister bud på en forårsbuket på Lucie Kaas instagramprofil.
De tre øvrige stylister er Caroline fra septemberedit, Mette fra monsterscircus samt Katrin fra katrinbjork – på deres instagramprofil kan man helt sikker også se deres bud.

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.