Grøn marmor og yndlingsting

Labdecor Keramik Lars Rank

Et af mine yndlingsloppefund gennem de sidste par uger er min grønne marmor bord, som på smukkeste vis danne baggrund for min blå og hvide keramik samling.
Jeg er ved at sortere mine ting og samlinger, for jeg har på en eller anden måde behov for at “downsizing”. Jeg har gennem mange år samlet alt for meget sammen og nu er der behov for, at jeg får ryddet op, så jeg udelukkende har ting, som har stor betydning for mig.
På marmorbordet er der nu ryddet op og tingene, der står på bordet, er ting, som jeg skatter højt:
En stor candyfloss lignende keramik krukke fra mema ceramic, en keramik fyrfadsstage, som jeg har fået i gave af en instagram veninde #loppedissen, en lyseblå boblet skål fra Dorte Kristoffersen, som jeg har købt af Dortebutik no.4s majmarked, en Lars Rank vase, som jeg har fået af min elskede mor, en Gurli Elbækgaard vase og en rund keramik brik fra Alison Brent, som jeg har foræret mig selv fra yndlingsbutikken Stilleben, en smuk notesbog fra dygtige Fnubbu, en meget høj tynd bronze drengeskulptur, som min mand købte til mig, da han var på studietur i Firenze for mange år siden (vi har været sammen siden 9. klasse), en kaktus som søde Sanne har “hakket” til mig, cementfliser fra Marokk og glasvægt som er et loppefund fra dba.
På gulvet står gamle apoteker vaser med runde sten kugler som låg, dem har jeg samlet med inspiration fra inspirerende Nynne Rosenvinge. På den blå væg hænger et skønt billede af et broderi fra en af mine yndlingskunstnere Tine Wessel/The Needle has a Point.

4 Comments

 • Jeg skal i gang med præcis samme projekt i påsken – vi tager ét møbel af gangen og sorterer ting. Det er faktisk lige før, jeg glæder mig til at få ryddet ud 🙂

  • Reply March 28, 2015

   labdecor

   Det er også dejligt at få ryddet op i alle ens ting, jeg kan godt forstå, at du glæder dig – god fornøjelse og god påske

 • Reply April 3, 2015

  Marina

  Det er stadigtvæk imponerende mange smukke ting du kan få til at passe så fint sammen.

  • Reply April 5, 2015

   labdecor

   Tak skal du have, jeg håber at det er fordi, det meste at det jeg har, er valgt med hjertet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.