Havely med planter og 2hand

Havely Følle Havely Følle Havely FølleHavely Følle Havely Følle Havely Følle Havely Følle Havely Følle DSCF7444 Havely FølleHavely FølleHavely FølleHavely FølleHavely Følle
Det er alt for sjældent, at jeg kommer ud på genbrugsjagt andre steder end i mit nærområde. Men når det så er sagt, så ligger der heldigvis forholdsvis mange lige omkring mig og de er alle ret gode. Jeg har dog en butik, som er noget helt særligt. En lille oase i den hyggelige by Følle med alt hvad ens hjerte kan begære af anderledes og smukke planter mixet med sjældne antikke sager, retro ting, skønt keramik samt enkelt nye ting. Butikken hedder Havely og drives af en datter og en mor, som jeg faktisk har været kollega med ved mit tidligere arbejde.
Butikken er fyldt med fund og man skal sætte tid af til at kigge det hele igennem for det er virkelig en fornøjelse – i hvert fald for en samler som mig. Nogle af tingene er fundet på indkøbsture til Sverige, andre som f.eks.”damemode trykpladerne” (billede to) er fra en butik i lokalområdet, noget er fra boer, andet fra andre butikker eller markeder, derfor er alt nøje udvalgt.

Jeg købte den fineste gamle jern spisebordsstol polstret med palmelignende betræk og et vintage fuglebur fra Frankrig til dekoration. Buret kan ses på billede nummer fem, men stolen har jeg ikke et billede af endnu.

Jeg vil gerne spare sammen til den skønne jernvogn på fjerde billede, som at fra et firma, der opkøber ting i Indien og sælger dem som de er eller redesigner dem.

2 Comments

 • Reply May 19, 2015

  Pia/byBlikfang

  Ej! Den butik må jeg snart besøge!! Har tit funderet over det sted når jeg kører forbi med bussen til Århus. Tak for tip!

  • Reply May 21, 2015

   labdecor

   Så må du ind og se butikken, den er bestemt et besøg værd 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.