Hvor er min julestemning

img_8313img_8674img_8912img_0456img_0793img_0813img_0817img_0818img_1119img_7839img_7863
For første gang er jeg bagud med julepynten! Jeg plejer nærmest allerede at starte med at “smug pynte” sidst i oktober, men i år er der kun kommet få juleting op herhjemme, jeg kan ikke rigtig finde julestemningen. Det er som om, at dagene siden i sommers er gået så hurtigt, at jeg ikke rigtig kan få mit hovede med… men sådan er det nok, når man har børn. Tiden går bare for stærkt.

Jeg har endda bag 7 plader af Julias (mega gode) peberkager for at komme i julestemning. Det er nemlig blevet en tradition at bage lige netop disse småkager op til jul. Stemningen kom ikke rigtigt, men jeg fik hygget mig med børnene og spist tæt på et halvt kg. dej.

For at kickstarte min julestemning har jeg fundet billeder fra tidligere år: af alt det pynt Isabella og jeg har lavet, af mit yndlingspynt til juletræet, af mit keramik pynt som altid hænger på den store gren, af forberedelser til julebordet hos Kähler and Friends, af mine yndlingsblomster anemoner og af mit vævede julepynt.
Er der andre af jer, som har det ligesom mig??

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.