Lærkegren i loftet

DSCF3751DSCF3764

DSCF3767

Grenen som vi plejer at have i vores køkken, hænger i stuen i år, derfor besluttede jeg at finde en lærkegren til at hænge i køkkenet i stedet for.
Jeg fandt en stor lærkegren ved en lille virksomheds have lige over for Isabella og nu Storms børnehave, som jeg fik presset ind i vores bil – med en meget pinlig berørt mand. Han synes ikke, at jeg skal gå og tage nedfaldsgrene i andre haver, egentlig har han helt ret, men jeg har aldrig set nogle bruge haven og den er jo utilnærmelig pga. alle de nedfaldsgrene, som aldrig bliver fjernet (lige bortset fra dem jeg har taget selvfølgelig).
Nu hænger den store grene over spisebordet med noget af mit yndlingspynt fra Superspace, med sjove budskaber udfræset i guldfarvet aluminium. Min favorit er englen med budskabet “It wasn’t me” – jeg har også givet min veninde kalkun ophænget med budskabet “Eat till you drop”. Der er nogle enkelte Superspace ophæng til salg hos modern moood med 50 % rabat, men ellers har jeg desværre ikke set dem andre steder, jeg håber selv på at finde kalkun ophænget til min samling. Send mig endelig en mail, hvis du har nogle Superspace ophæng, som du vil sælge.

På grene har jeg også hængt små stof stjerner fra a hint of neon, de er klippet og syet i hånden med forskellig stof på for og bagside og med en lille perle i midten. Drømmer om en af Kristine Engelbrechts, som står bag a hint of neon, kaffevarmere – de er simpelthen noget af det lækreste, jeg har set! Kaffevarmerne er håndstrikkede i 100 % uld i de flotteste mønstre – de er dobbelt strikket, så den kan holde kaffen eller teen varm. Her er lige et enkelt billede af dem, som jeg har lånt hos a hint of neons webshop, hvor man kan se de forskellige farver – jeg ønsker mit et i blå til vores Chemex kande.
AHON_IMAGE_JUNE14_5989

Det var lige et lille sidespring, men jeg måtte bare vise de fine kaffevarmere!
På grangrenen på hylden med de tre skuffer hænger to messing ruder designet af Ditte Reckweg og Jelena Nordentoft, som står bag min yndlingsbutik Stillenben. Jeg nåede ikke at få fat i dem sidste jul, så jeg bestilte dem lige så snart jeg så dem på Stillebens webshop, heldigvis for nu er de udsolgt igen.

Træhuset på hylden er købt i vores lokale genbrug til 15 kr. I genbruges var der en kasse med 20 forskellige huse lavet af frivillige her i lokalområdet og salget går til Røde Kors, det er da en fin ide 🙂

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.