Minder fra skolestolen (giveaway SLUT)

Indlægget er sponsoreret af Søstrene Grene.

Søstrene Grene har designet en helt særlig stol til deres nye interiørkollektion – en stol som både kombinerer skoleminder og passionen til nyt design. Den enkelte stol er inspireret af de klassiske skolestole, som de fleste af os husker fra folkeskolen, med et nyt moderne udtryk.

Stolens design minder mig om, da jeg skulle starte i 9’ende klasse i en helt ny skole. Jeg havde netop sat mig på skolestolen, da Janich kom ind i klasseværelset overfor. Vi havde netop mødt hinanden for første gang, få dage forinden, og jeg var hovedkulds forelsket i ham. Faktisk havde jeg været forelsket i ham længe inden vores første “rigtige” møde.
Jeg forelskede mig nemlig i ham ved allerførste øjekast, dengang vi var i 12-13 års alderen og gik til sodavandsdiskoteker. Desværre forhindrede min generthed mig i alt tale med ham dengang, men det var nok godt! For måske havde min påklædning i start 90’erne afskrækket ham – det afskrækker ihvertfald mig selv, når jeg tænker tilbage 😉
Gennem teenageårene så jeg ham enkelte gange på afstand, men min forelskelse aftog ikke. I mit hovede var han min drømmeprins.
Skæbnen ville, at jeg tog med min fætter til fest få dage inden, jeg satte mig på skolestolen i klasselokalet overfor Janichs.
Festen blev holdt udenfor og flere af byens unge dukkede op. Jeg havde ikke set Janich i nogle måneder, men der gik ikke mange øjeblikke før jeg spottede ham. Selvom vi aldrig havde talt sammen tidligere endte vi med at snakke sammen en hel nat om alt mellem himmel og jord. Hvis jeg ikke allerede var forelsket, så blev jeg det for alvor efter den aften.
Desværre havde man ikke iphone, instagram, facebook eller nogle af de øvrige sociale medier dengang og tillige gik vi ikke på samme skole. Heldigvis for mig skulle vi flytte til byen, hvor han gik i skole og kun få dage efter vores første rigtige møde startede jeg i klassen over ham. En smilende mørkhåret pige spurgte om jeg ville sidde på skolestolen ved siden af hende, hvilket tilfældigvis gav mig fuld udsyn over Janichs klasse. Jeg havde kun lige hængt min taske på skolestolen, da jeg fik øjnekontakt med Janich i lokalet overfor.
Den søde mørkhårede pige er nu min tætteste veninde og Janich endte med at blive min mand. Faktisk har vi kobberbryllup næste år og har været sammen i mere end 20 år (wow jeg føler mig gammel nu!) og jeg er præcis lige så forelsket i ham, som da jeg så ham allerførste gang.
For mig minder folkeskolen og skolestolen mig om mødet med to af de vigtigeste mennersker i mit liv – Maja og Janich.

 

Jeg har placeret mine to skolestole fra Søstrene Grene i vores køkken, hvor de skal stå, indtil jeg får ryddet op i vores kontor/værksted i kælderen. Stolens enkelte design passer nemlig perfekt ind i de fleste rum og så har de den fordel, at de kan stables.

VINDEREN ER FUNDET – Tillykke til Amanda 🙂

En af jer kan selv vinde en af Søstrene Grenes skolestole ved at dele et sødt, sjovt, skørt eller pinligt minde fra jeres skoletid i en kommentar herunder.
Husk at skrive i kommentaren, hvilken Søstrene Grene butik i Danmark du ønsker at hente stolen i, hvis du vinder.
Jeg finder en vinder om præcis en uge nemlig torsdag den 6. september kl. 15.30. Held og lykke 🙂

Bemærk at stolene forhandles først fra den 20. september, mens det meste andet fra Søstrene Grenes nye interiørkollektion forhandles fra den 6. september.

16 Comments

 • Reply August 30, 2018

  caroline m

  Det var altid pinligt at falde ned af stolen fordi man “vippede” på den :p
  Vil gerne hente i butikken i Frederiksberg Centeret!

 • Reply August 30, 2018

  Tina

  Meget flot stol:-)
  Jeg har så mange gode minder fra min skoletid: den bedste er min første kærlighed. Fra 2.klasse skrev vi hjerter og pile og forbogstaver alle vegne, vi sendte små kærestebreve mellem skoleborde og skolestole:-) Vi skrev sådan hjerter med pile og vores navne i på både stl0e og borde, vægge med mere.
  Så jeg husker varmt de fine skolestole og vil nyde at pryde mit hjem med så flot en skolestol fra Søstrene Grene:-)
  Jeg ville vælge deres butik i Roskilde, ROs Torv.
  Hilsner og en dejlig dag til dig:-)

 • Reply August 31, 2018

  Maja

  Er stadig helt vildt glad for at du kom til min klasse og satte dig på stolen ved siden af mig ❤️
  Elsker dig.

 • Reply September 1, 2018

  Marlene Høj

  Jeg kan huske en gang i 8. eller 9. klasse, hvor min sidekammerat og jeg fik det største grineflip i en engelsktime. Vi kunne simpelthen ikke stoppe med at grine og det endte med at min sidekammerat blev sendt uden for døren. Hun var ellers den stille, generte pige ? Det var lidt pinligt…
  Jeg vil gerne hente i Holstebro ?

 • Reply September 2, 2018

  Lene

  Millioner år siden jeg gik i skole…… men husker især frau krintel som vi havde i tysk. En ældre dame som var tysker og brugte de fleste tysk timer til at fortælle os om 2 verdenskrig. Meget spændende og skræmmende samtidig ,da hun havde oplevet en del grimme ting. Vil helst hente i Randers storcenter.

 • Reply September 3, 2018

  Pernille Rasmussen

  Min veninde og jeg sad altid inde i klasselokalet i frikvarteret og hørte N’sync på vores discman. Baby bye bye bye ☺️ Det var så hyggeligt og sjovt at tænke tilbage på ?

  Jeg vil gerne hente i deres butik i Århus ?

 • Reply September 4, 2018

  Regitze

  Hvor er den fin! Jeg husker mest af alt første skoledage efter sommerferierne, hvor jeg altid var så spændt og glædede mig helt vildt til at starte! Den der sommerfugle-følelse i maven og jagten på det perfekte outfit op til ?

 • Reply September 4, 2018

  Regitze

  Hov, glemte helt: Vil afhente stolen i Frederiksberg Centeret, hvis jeg bliver den heldige! ?

 • Reply September 4, 2018

  Camilla Nyegaard

  Pinligt når man blev fanget i at sende beskeder rundt i klassen.
  Vil gerne hente i Randers storcenter.

 • Reply September 4, 2018

  Amanda B

  Jeg sat fast i gynge på skolens legeplads. Brandvæsenet fik lov til at komme og hjælp mig, haha. Det vær mega pinligt!
  Vil gerne hente i Odense 🙂

 • Reply September 5, 2018

  Anna-Kathrine

  Sød historie ❤️
  Jeg husker fra folkeskolen, at vi legede S, P eller K, og han, som jeg jo egenligt synes, var lidt sød, skulle kysse mig på munden. Efter kysset prøvede vi begge ihærdigt at vaske kysset væk. Young love, altså ❤️

  Hvis jeg er så super heldig, at vinde den flotte stol, vil jeg gerne hente den i Esbjerg.

 • Reply September 6, 2018

  Pia

  Når jeg ser de fine skoleinspirede stole, tænker jeg på at vi årligt blev målt på højden og fik, hvis man var heldig, tildelt en ny og højere stol. Udover højden var stolene ens, dog havde de en lille stribe i rød, gul el. blå al efter højde. En dag der var fyldt af spænding, jo højere atol jo sejere var man…
  Jeg vil gerne hente i Aarhus C

 • Reply September 6, 2018

  Louise

  Fine stole
  Kbh

 • Reply September 12, 2018

  Sophie Sukhi

  Ih hvor er de bare fine 🙂

 • Reply September 15, 2018

  Jeanette Hald Pedersen

  Sikke et fint minde ?

  • Reply September 25, 2018

   labdecor

   tak 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.