Studio About og labdecor

Herover ses resultatet af mit samarbejde med Studio About; En kollektion bestående af tre forskellige papirblomster, som alle fås i to forskellige farver.
Blomsterne er blevet opkald af den type blomst, som de er inspireret af; Poppy, Dahlia & Daisy.
Blomsterbladene er dog alle blevet formet udfra mange forskellige sorter af Dahlia blomster blade, som jeg har indsamlet og presset.
Det var vigtigt for os alle, at blomsterne ikke udgav sig for noget de ikke er, altså rigtige blomster. Papirblomsterne er dekorative elementer, som man f.eks. kan bruge til stylingen af ens yndlingsvase, til borddækning, på en krans, i samspil med tørrede blomster, pynt på en gren, ved indpakningen eller som en lille personlig gave.

Jeg håber at I vil tage godt imod blomsterne og jeg glæder mig så meget til at se, hvordan I andre vil style blomsterne i jeres hjem. Og I er meget velkomne til at tagge mig på instagram med labdecordk, så jeg kan se jeres billeder. Det bliver simpelthen så stort for mig, at se mine blomster hjemme hos andre end mig selv! 🙂

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.