Y stol på matriklen

Platter på væggen Gyngestol PalmeY stolMilk Copenhagen
Weekenden startede desværre meget dårligt med, at jeg havde et slemt smerteanfald, heldigvis sluttede den perfekt med årets bedste fund.

Fredag ved middagstid fik jeg det pludselig meget dårligt, grunden var formentlig, at min læge forsøger sig med binyrebarkhormon blokade i bækkenregionen. Jeg var egentlig forberedt, da min læge havde advaret mig om, at jeg de første tre dage ville få det meget dårligt, hvilken jeg også var, men fredag følte jeg endelig, at det værste var ovre. I stedet for var det stilhed før stormen!
Lørdag gik det heldigvis bedre, dog stadig ikke super godt, men min mand havde lovet mig, at køre til et mindre loppemarked i en lille by 5 min fra os og jeg ville afsted. Heldigvis! for jeg har sjældent gjort så gode køb! Jeg fik en Y stol, som jeg har ønsket mig i 6 år, en gyngestol (ikke at vi mangler, men den var bare så skøn), en keramik stage, to marmor æg og en reol fra et nedlagt postkontor for 500 kr. hos samme sælger! Sjældent har jeg gjort så godt et køb! Y stolen mangler desværre det flettede sæde, men man kan få flettet et nyt sæde for omkring 700 kr. hos bl.a. Blindes Arbejde og Balderus Stoleflet.
Oven i det købte jeg to fine keramik kopper, en vase, en hænge urtepotteskjuler og to plantereoler for samlet 70 kr. Isabella fik også købt nogle fine ting, det er så sødt, at hun allerede har små samlinger, f.eks. samler hun på smykkeskrin samt sten, konkylier og muslingestager. Godt, at vi tog afsted!
Søndag var det, som bekendt mors dag og min svigermors fødselsdag, så børnene var fine i tøjet. Jeg fangede Storm i hængekøjen med hans nye skjorte fra Milk Copenhagen og butterfly fra H&M. Jeg er så taknemmelig for mine to børn, det er virkelig dem, som får mig til at kæmpe hver dag for at blive bedre, så jeg gav begge børn nogle ekstra kram i anledningen af mors dag. Hver gang det hele ser sort ud pga. de evige smerter, så kigger jeg blot på dit to.

2 Comments

 • Reply May 15, 2015

  Malene

  Sikke et fund. Jeg glæder mig til at se, når den har været i dine kærlige hænder.

  • Reply May 18, 2015

   labdecor

   Ja jeg troede faktisk ikke, at man kunne finde en Y stol til så få penge! Glæder mig til at få den færdig, skal bare lige finde en stole fletter 😉 god dag til dog Malene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.