A mile in the woods

DSCF7745DSCF7749 DSCF7752

Jeg er og bliver en stor fan af A mile in the wood, Louises stil er så super fin og hun laver så meget forskelligt. Jeg har allerede tre af hendes billeder og en del postkort og så bliver jeg forelsket igen! Jeg havde godt luret på ovenstående billede på hendes webshop, men da jeg så det IRL til Formland Upgraded blev jeg kun endnu mere vild med det. Nu er min samling af A mile in the woods blevet forøget med endnu et 😉

Jeg har flyttet lidt rundt på billedet 😉 Først hang det i køkkenet, men jeg synes ikke rigtigt, at det kom til sin ret, så jeg flyttede det ind i stuen med billedvæggen. Selvom der er mange billeder på væggen, så giver det smukke blå billede ro.

Hvis du også er vild med A mile in the woods, så har hun lige lavet en skøn ny kollektion, som du kan se lige her.

 

Indlægget er sponsoreret

 

2 Comments

 • Reply February 24, 2014

  Marina

  Aj, hvor ser din blog bare flot ud med det nye design!
  Har du fået oneclevercode til at hjælpe, eller er du bare wordpressmaster? 🙂

  • Reply February 24, 2014

   labdecor

   Tusind tak Marina 🙂 Jeg har købte en skabelon, som jeg har tilpasset min stil 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.