Frame Chair

DSCF9135DSCF9077DSCF9081DSCF9083DSCF9141

Collect Furniture er specialister i kvalitetsmøbler i smukt tidsløst design til børn. Firmaet startede i 2006 med missionen om at producere møbler i høj kvalitet, som børn elsker at udforske, og som er æstetisk tiltalende for øjet af voksne. Det er noget som tiltaler mig meget!
Jeg vil gerne give vores børn møbler eller brugsgenstande, som de kan tage med sig, når den engang flytter hjemmefra og som de i deres voksenliv vil værdsætte til deres egne børn. Desuden vil jeg gerne vise dem, at “brug-smid-væk-kulturen” ikke høre hjemme nogle steder og at kvalitet fremfor kvantitet altid er at foretrække.

De centrale værdier for Collect Furniture er holdbarhed, sundhed og sikkerhed og betragtes lige fra den tidlige designfase og fremefter. Der sættes stor fokus på miljømæssige og sikkerhedsmæssige aspekter under fremstillingen, ved valg af materiale og ved arbejdsmetoder. I 2009 opnåede Collect Furniture (som de første børnemøbler i Danmark) at blive Svanemærket for deres Oak-series Stool, Stoolesk og Frame Chair.

Herhjemme har Frame Chair altid stået højt på ønskelisten fordi det unikke design og den høje kvalitet tiltaler os. Desuden har det også altid betydet meget for vores vores børn, at de har deres “egen” stol 😉

Frame Chair er designet af Fredéric Collette og fås i olieret eg natur , olieret røget eg og ubehandlet eg. Bomulds lærredet er fra Kvadrat og er 100 % certificeret økologisk. Vi har valgt den i olieret røget eg, således de passer i begge stuer.

Indlægget er sponsoreret.

2 Comments

 • Reply April 9, 2014

  Marina

  Åh, den er så fin, den stol! Kan sagtens se lille D sidde og se Animal Planet i den. Storm er en heldig dreng 🙂

  • Reply April 9, 2014

   labdecor

   Begge børn vil også gerne have den 😉 – gid den fandtes til voksne også… God aften 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.