Kageopsats og Rocky Roads

DSCF2554 DSCF2557 DSCF2567DSCF2576 DSCF2581 DSCF2585 DSCF2586 DSCF2589

 

Mig og min mindste lillesøster har lavet Rocky Roads efter denne opskrift – de kan klart anbefales, de er så dekorative og smager skønt! Min fætter holder snart bryllup og i stedet for gaver skal alle gæsterne have brød/boller med og så skal alle opskrifterne indskrives i en gæstebog med et billede af “det medbragte” sammen med “giveren” – genial idé.
Min søster skal have Rocky Roads med og disse fine kageopsatser, som min søde mor har lavet, af smukke gamle tallerkener var perfekte til formålet.

Den ene opsats er lavet af tre tallerkner fra et engelsk stel, som jeg i forvejen samler på og den anden er lavet med to gamle juleplatter samt en enkelt morsdags platte i toppen. Jeg er vild med, at hun genbruger fint gammelt porcelæn, så det bliver en unik kageopsats og så er de ret skønne i de blå nuancer med alt det lyserøde 😉

Hvis du selv vil prøve, kan man finde et porcelænsbor i et byggemarked og selve stængerne kan man google eller finde på ebay.
Det er et lidt omstændigt projekt, så hvis du ikke selv vil i gang sælger hun dem også via instagram #lenekris777

Jeg glæder mig til at samle juleslikket på opsatsen med juleplatterne om nogle uger 🙂

 

 

6 Comments

 • Reply September 28, 2014

  Livsglimt

  Det ser godt nok lækkert ud 🙂 🙂

  • Reply September 29, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂

 • Reply September 28, 2014

  Lene

  1000 tak søde sikke flotte billeder og lækkert ser det ud de der kager. Sender mange kram og søde tanker

  • Reply September 29, 2014

   labdecor

   Selv tak 😀

 • Reply September 29, 2014

  Marina

  Sådan nogen har jeg tænkt på at lave i årevis men som du skriver er det et lidt omstændigt projekt og jeg er mest til ting der sådan lige laves vupti… Har en kageopsats min farmor en gang fik lavet af hendes yndlingsstel og er så glad for den så jeg kan også godt forstå at du er glad for dem din mor har lavet til dig.

  Genial ide med kager, billeder og gæster. Håber de (og I) får en forrygende dag.

  • Reply October 1, 2014

   labdecor

   Jeg har egentlig selv gerne ville lave et men, måtte opgive da jeg ikke kunne finde boret. Min mor bruger 15-30 minutter på at bore hvert hul og nogle gange knækker tallerkenen, så værre er det ikke, hvis man er tålmodig 😉
   Kan godt forstå at du er glad for dit – er det vist på din blog?

   Jeg er også vild med ideen til brylluppet 🙂 håber virkelig at jeg kan klare det! Heldigvis er det i samme by som jeg bor og kun et eftermiddags arrangement.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.