Dip dye gardiner

DSCF2458DSCF2463 DSCF2464 DSCF2465 DSCF2466

 

I stuen ovenpå manglede vi gardiner og jeg synes dersværre ikke jeg kunne finde nogle, som passede til vores stil eller økonomi, derfor prøvede jeg selv kræfter med et sæt hvide gardiner fra H&M Home.
Jeg er vild med dip dye lige nu, så det skulle selvfølgelig være dip dye gardiner. Jeg gjorde først farven klar, det er lidt omstændigt, du kan se vejledningen på pakken med farven. Jeg købte stoffarven hos Stof & Stil, men jeg tror, at du kan finde stoffarve i de fleste hobbyforretninger.
Først dyppede jeg halvdelen af stoffet i vandet med farven (bare ned og så op), derefter lå 2/3 af stoffet i et kvarter nede i vandet og til sidst lå 1/3 af stoffet i vandet i 30 minutter. Da gardinerne var færdige med at blive dip dyed vaskede jeg dem i vaskemaskinene for at fjerne overskydende farve og så var de klar til at blive hængt op.
Gardinstagen er en midlertidig løsning, jeg har brugt et rør, som vi havde i forvejen, som bliver holdt af gardinstangholdere fra genbrugsen.

 

6 Comments

 • Reply September 29, 2014

  Marina

  Hvor er det bare afsindigt flot! Dybt imponeret over, at du bare giver dig i kast med det.

  • Reply October 1, 2014

   labdecor

   Tusind tak 😀

 • Reply September 29, 2014

  Marina

  Jeg er også vild med dip dye og dine gardiner er bare blevet så super flotte. Som min navnesøster er jeg evigt imponeret over hvor meget du får ud af den energi du har. Jeg ved jo fra bloggen at du må administerer med kræfterne og netop derfor er det ekstra skønt at se hvor meget godt du får ud af dem du bruger.

  • Reply October 1, 2014

   labdecor

   Tak skal du have 🙂 det eneste gode ved mine smerter er, at jeg har lært at prioritere i mit liv, sådan så jeg bruger mine gode øjeblikke på familien og krea. Ved at bruge tiden på det giver det mig dobbelt tilbage af positiv energi 🙂 jeg forsøger at vende negativt til positivt selvom det nogle gange kniber. Mvh Kristina

 • Reply September 30, 2014

  Pia/byblikfang

  Hvor er de blevet fine! Skal helt sikkert også have dip dye i min nye stue.

  • Reply October 1, 2014

   labdecor

   Tusind tak Pia 🙂 glæder mig til at se dine! Mvh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.