Klip og klister

DSCF8110 DSCF8112 DSCF8115 DSCF8119DSCF8083

I weekenden lavede jeg to nye collager – den ene er til en person, som jeg har kendt længe via IG, men som jeg først har mødt i virkeligheden fornylig. Jeg har meget svært ved at skulle give en af mine collager væk, fordi jeg kan se alle mine fejl og skæve kanter. Håber virkelig at den falder i god jord.
Hun skal have den lille, da den anden desværre er blevet alt for skæv, desuden tænker jeg, at den i de blå nuancer vil passe flot ind i hendes skønne hjem.

/String/&Tradition/Finnsdottir/Trine Struwe/Vitra/Muuto/Anne Black/Karin Blach Nielsen/A mile in the woods/

6 Comments

 • Reply March 4, 2014

  Ida

  De er da begge vældig fine!! Og tillykke med den nye platform, bloggen ser bare SÅ godt ud. Hvis du er i Århus snart giver jeg gerne kaffe 🙂

  • Reply March 4, 2014

   labdecor

   Hvor er du sød! Tak 🙂 det vil jeg rigtig gerne – bor du i midtbyen? Jeg giver også gerne kaffe, hvis du trænger til at komme ud 🙂

   • Reply March 5, 2014

    Ida

    Ja det gør jeg, men jeg kigger også gerne til Mørke 😉

    • Reply March 7, 2014

     labdecor

     Du er meget velkommen 🙂

 • Reply March 4, 2014

  Sine Smed

  Hvor er de bare blevet super flotte! Kender alt for godt det med at man ser sine egne fejl på de produkter man laver. Men jeg er sikker på at din nye veninde nok skal blive super glad for din fine collage.

  • Reply March 4, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂 ja man kan jo se alt det der er skævt eller ikke passer ordentligt sammen 😉 håber virkelig også at hun bliver glad for den. God aften

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.