Korridor og Stine Leth

Stine Leth puder Stine Leth puder Stine Leth puderStine Leth puderStine Leth puder

Jeg havde disse tre strikkede puder, fra Korridor Design, med hjem fra Finders Keepers og de fortjener altså et indlæg. Puderne er designet af strikguruen Stine Leth i samarbejde med Korridor Design, som jeg tidligere har skrevet om i dette indlæg.

Pudernes unikke runde form og farverne passer rigtig godt til vores sofa og så tilføre de vores stue et humoristisk legende udtryk. Børnene er også vilde med dem – de bruger dem som bolde, når jeg ikke ser det!

Stine Leth er genial til at sammesætte farver og skabe designs i strik – jeg er så heldig, at jeg i forvejen ejer en af hendes strik skulptur, som jeg købte til Edition sidste år. Stine Leth er pt. aktuel med 30 unikke værker, som hun har skabt eksklusivt for ferm LIVING.

Hvis du har fortrudt, at du ikke købte puderne til Finders Keepers, så kan de også købes på Korridors webshop.

2 Comments

 • Reply January 6, 2015

  Marlene

  Sikke en fin sofa. Hvor er den fra?

  • Reply January 7, 2015

   labdecor

   Hej jeg ved desværre ikke hvor den oprindeligt er fra, da jeg har købt den i genbrugsen. Mvh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.