Maalu Maalu hos Studiorov

StudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovStudiorovPelle

Jeg har endelig fundet den perfekte løsning til vores slagbænk, som længe har været for hård, et af Maalu Maalus unika kludetæpper fra Studiorov.

Kludetæpperne fra Maalu Maalu stammer fra Sri Lanka, hvor lokale kvinder har syet dem af stofrester fra tekstilindustrien. Tæpperne får de smukkeste mønstre, når kantebånd trevles op og syes sammen påny og stofresterne blandes i forskellige farvenuancer.
Kludetæpperne findes alle med cirka samme bredde på 50 cm., men i to længder 130 cm. og 155 cm. – selvfølgelig er målene vejledende, da det er unika tæpper.
Jeg satsede på, at det længste kludetæppe passede på slagbænken og det passede faktisk mere eller mindre perfekt i størrelsen.
Det er blevet en super god løsning til køkkenet og den rå betonvæg. Kludetæppet i de blå/grå nuancer giver hygge og varme uden, at det bliver alt for dominerende.

Jeg blev nød til også at prøve at hænge kludetæppet op på betonvæggen, måske fordi jeg selv væver vægtæpper og på trods af længden, så så det faktisk meget dekorativt ud. Måske ender det på væggen engang…

 

1 Comment

  • […] har tidligere skrevet om de skønne unika tæpper fra Maalu Maalu, her, men nu er min samling vokset til tre! De smukke tæpper fra Maalu Maalu stammer oprindeligt fra […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.