Det nye køkkenhjørne

LabDecorDK0108156LabDecorDK01081514 LabDecorDK01081522LabDecorDK01081520LabDecorDK01081519LabDecorDK01081517

 

I juleferien byttede vi om på spisebordet i stuen og køkkenet i forbindelse med julefrokosten 2. juledag og nytårsaften. Resultatet fungerede/fungere ret godt for hele familien, så indtilvidere bliver de to borde stående, således det lille hvide bord bliver i køkkenet og det store bliver i stuen.
Det lille hvide Ikea bord giver så meget luft i køkkenet og hygger i hverdagen, hvor vi sidder tættere på hinanden, det føles lidt som at være på café i køkkenet. Jeg laver et indlæg med billeder af den anden stue med spisebordet asap.

Børnene fået lov til at gå amok på tavlevæggen i ferien – Isabella tegner og Storm visker ud, ikke det bedste team 😉
I 2015 er det meningen, at vi skal fjerne tavlevæggen og få murstenen frem under, jeg skal blot “lige” finde nogle, som vil hjælpe med det, da jeg ikke kan selv – desværre.

På billederne kan man også se en del af mine julegaver, som selvfølgelig bestod af en del keramik. På bordet er der en keramikplade fra Keis&Fiedler og en lysestage fra Feinedinge med teksten “make a wish”, som er givet af min svigerfamilie med ønsket om jeg bliver rask. Keramikken er selvfølgelig købt hos 1+1 Textil.
Den lille blå vase er fra Gurli Elbækgaard og da jeg købte den hos Stilleben var det egentlig meningen, at den skulle være en julegave, men jeg kunne simpelthen ikke slippe den lille vase.

String reolen står en anden julegave, som meget længe har stået på min ønskeseddel, nemlig Little Joseph, det lille dukkehovede, som jeg har fået af mine søde søstre og svoger. Sammen med Joseph står der en samling blå vaser fra Royal Copenhagen, den største fik jeg i julegave af min mands mormor, jeg fandt den til en rigtig god pris i genbrugsen.
Det smukke ringbind er fra dygtige Nynne Rosenvinge, jeg bruger det til at gemme alle papir og alt andet, som ligger og roder i mit lille kontorhjørne.

Den lille keramik stjerne på tavlevæggen har jeg fået i gave af en af de sødeste og mest betænksomme veninder, som jeg har mødt via Instagram. hun sendte stjernen indpakket på smukkeste vis med afsender: “Julemanden” – det tog mig nogle dage at regne ud, hvem der stod bag den smukke gave, men tilsidst kunne jeg genkende keramik stilen. Kære Helle af hjertet tak for denne vidunderlige gestus, som kom på det helt rigtige tidspunkt – jeg glædes dagligt over  din tanke og gave!

8 Comments

 • Reply January 8, 2015

  Mia

  Sukker efter sådan et køkken… Men må nøjes med mit bøgelaminat helved i vores lejlighed.
  Det ser hyggeligt ud med det runde bord i køkkenet, er spændt på hvordan stuen ser ud nu 🙂 Og fedt med en murstensvæg. Er det så røde eller gule sten du får frem?

  Mia

  • Reply January 8, 2015

   labdecor

   Hej Mia vi købte faktisk huset, fordi køkkenet var så stort og har bestemt ikke fortrudt 🙂 Tak det er også super hyggeligt – selvfølgelig er bordet lidt lille i forhold til det lange, men så sidder vi bare tættere. Jeg ved ikke, hvordan væggen ser ud inde bag, så det bliver spændende – jeg forventer at murstenene er røde, da vores hus er lavet i røde sten. Jeg har altid drømt om sådan en væg, så jeg håber snart, at jeg kan få hjælp til at få den lavet! God dag til dig

 • Reply January 9, 2015

  Kristina

  Øj altså! Læste engang, at de mest inspirerende og personlige hjem er dem hvor man kan fordybe sig, gå på opdagelse og få vækket sin nysgerrighed. Og det må jeg sandelig sige er rigtigt – hvilket dit hjem bekræfter til fulde! ELSKER simpelthen dit univers og dine fine billeder og bliver helt vildt inspireret.
  TAK fordi du deler dit hjem med os – er efterhånden blevet en meget trofast læser (også på instagram) 🙂

  • Reply January 9, 2015

   labdecor

   Hej Kristina tusind tak for din kommentar den gør mig så glad! jeg vil så gerne have at vores hjem udstråler vores families personligheder og liv 🙂 rigtig god weekend til dig

 • Reply January 17, 2015

  Helle D

  <3

  • Reply February 9, 2015

   anne

   Hvordan har du lavet den lækre tavlevæg? Sådan én MÅNED jeg have!

   Mh
   Anne

   • Reply February 10, 2015

    labdecor

    Hej Anne, jeg har blot malet hele væggen med almindelig tavlelak – den skal males 3 gange for at det dækker helt, men det går stærkt, da tavlemaling er nem at male med. Du må igang! 🙂 Kh Kristina

 • Reply February 9, 2015

  anne

  MÅNED =MÅ 😉 (damn autocorrect….)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.