Ønsker hos 1+1 Textil

Keis og fiedler Helene Stockmarr Julie Bonde

For nogle uger siden var jeg på et kort besøg i min yndlingsbutik 1+1 Textil for at skrive ønskeseddel til jul. Herover er nogle af de ønsker, som jeg fik skrevet ned – jeg ønsker mig jo hele butikken 😉

Det første ønske er et marmoreret fad for Keis & Fiedler, som virkelig har lavet nogle skønne ting her på det sidste. Jeg har egentlig altid været fan af parret, men de har virkelig udviklet sig og udvidet deres sortiment betydeligt.

Nummer to ønske er selvfølgelig en unika skål fra Helene Stockmarr – de skåle bliver jeg bare aldrig træt af og den turkise farve var lige til “at spise”.

Det sidste ønske er en mat lyserød lågkrukke fra Uh la la Ceramics lavet af dygtige Julie Bonde. Jeg er så heldig, at jeg allerede ejer en i grå, som jeg har fået af en af mine dejlige veninder, men den er bare så dekorativ, så jeg sagtens kunne finde plads til en lyserød også.

Beklager billedkvaliteten men billederne er taget med min telefon, da jeg ikke have mit kamera med.

For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at indlægget ikke er sponsoreret. Butikker som 1+1 Textil fortjener bare at blive nævnt igen og igen, da der desværre er for få butikker, der bliver drevet af så passionerede mennesker som Helene, der eje 1+1 Textil.

 

Glædelig jul lige om lidt!

4 Comments

 • Reply December 22, 2014

  Louise N.

  Det fad er så flot! Kan du huske prisen?

  • Reply December 24, 2014

   labdecor

   Hej Louise mener at det er omkring 500 kr. Glædelig jul 🙂

 • Reply December 22, 2014

  Nina

  Marmorfatet är fantastiskt fint! Tack för inspirationen. Igen! 🙂

  • Reply December 24, 2014

   labdecor

   Tak! Det var virkelig også et kup 🙂 glædelig jul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.