Pimp din Jul med Hammershøi

Kählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordLabDecorDK11111514Kählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebordKählers julebord
I lørdags var dagen for eventet Pimp din Jul i Kählers flagshipstore og det var en dag, som jeg havde glædet mig meget til!

Jeg elsker at dække bord til såvel fester som til helt almindelig måltider i dagligdagen, derfor var det så skønt at få lov til at gå all in hos Kähler and Friends.
Det hele gik heldigvis som jeg havde planlagt hjemmefra og min plan med papirs- og gibssnefnuggene fungerede ligesom billedet, som jeg fik inspiration fra.
Hvis man selv vil prøve kræfter med at klippe snefnug, så er der en virkelig god DIY her, hvor man kan se hvordan man skal klippe i papiret for at lave de forskellige snefnug. Jeg vil godt tilføje, at jeg desværre ikke havde tålmodighed til at bruge DIY’en, jeg klippede blot, som jeg selv havde lyst til. Det samme gjorde min datter Isabella, på blot 6 år, som klippede halvdelen af snefnuggene for mig – hvor jeg bare elsker, at hun nyder at deltage i mine små projekter. Det bedste ved hele dagen var også, da hun selv så sine snefnug over bordet i butikken. Hun var så stolt og smilede så meget, at det varmede hele mit hjerte.
Det vigtigste, når man skal i gang, med snefnuggene er, at papiret foldes rigtigt, jeg har foldet mine efter denne DIY.

Gibssnefnuggene havde min søde mor lavet for at hjælpe mig – jeg har den dejligste mor! Dem kan man lave ved at forme et snefnug ud af hvide piberensere, som herefter dyppes helt i gibs. Når det er tørt minder det om et håndlavet keramik snefnug.

Jeg havde købt franske anemoner, enkelte juleroser, gran og små grantræer til det hvide Hammershøi stel og vaser. For at matche det grønne brugte jeg vinglas med grøn stilk.

I den anden ende af butikken serverede Konditte de lækreste kager og hele butikken duftede så dejligt af julekager. Opskrifterne til hendes kager skulle gerne kunne findes på hendes blog. Ditte var så sød! Hun lavede et brunkagehjerte til hver er børnene med deres navn på!

Tusind tak til alle jer, der valgte at kigge forbi og sige hej, det betød meget for mig 🙂 Nu er jeg i julestemning!

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.