St Pauls Blue

DSCF4471IMG_3599IMG_3641IMG_3642IMG_3644IMG_3656IMG_3654DSCF6510

Jeg elsker når der sker forandringer i vores stue og den har da også gennemgået en del forandringer de sidste to år! Denne gang er det endevæggen, som er blevet malet med Jotuns Minerals. Jeg havde bestemt mig for at endevæggen skulle være en helt bestemt farve blå og gerne så mat som muligt – heldigvis for mig havde Jotun den helt rigtige helmatte blå kalkmaling; St. Pauls Blue.

Den blå farve er udviklet i samarbejde med designstudioet Frama i forbindelse med etableringen af Framas studio i det tidligere St. Pauls apotek i København. St. Pauls Blue blev til efter en længere proces mellem Frama og Jotun, hvor mange nuancer blev vurderet undervejs for at skabe den helt rigtige blå vægmaling, som stilmæssigt passede til Frama, deres sortiment og Apotekets historiske lokaler fra 1800 tallet. Sammen fandt de frem til den skønne, dybe blå nuance, som selvfølgelig blev opkaldt efter apoteket, St. Pauls Blue.
Jeg er selv særlig vil med den matte og dybe effekt, som den blå farve har og jeg nyder den harmoniske nuance, som skaber ro i vores stue. Farven skifter fra helt mørk til lys alt efter vejret, tidspunktet og lyssætningen i stuen samtidig med at den skaber dybde. Jeg har valgt at holde væggen meget bar for, at den blå farve ses optimalt. Selvfølgelig skulle min messing væglampe fra Frama hænge på væggen, det var jo selvskrevet – forøvrigt er den købt hos Champagne Pony Club som har et stort udvalg af Framas design og meget andet!
En anden lampe, som jeg også synes passer ideelt til den nye væg er min nye rustfarvede franske vintage lampe.

Herunder er der en lille sjov billed kavalkade af stuen og dens ændringer – det er helt sjovt at se, hvor meget, der egentlig er blevet lavet om (måske også lidt pinligt!).

DSCF3994DSCF4679DSCF6524Frame ChairDSCF28247317DSCF0852

2 Comments

 • Reply July 8, 2016

  Rebecca

  Den blå farve er så smuk og rolig. Jeg er særligt vild med den når lyset står direkte ind.
  Virkelig sjovt at se hvordan din stue har forandret sig! Og jeg synes ikke det er pinligt, men fedt, at du kan få så mange forskellige udtryk i samme rum. Som altid en stor inspiration! <3

  • Reply July 14, 2016

   labdecor

   Kære Rebecca Tak for din kommentar og dejligt at du synes det er sjovt at se forandringerne (og ikke synes at det er pinligt 😉
   Jeg er virkelig også glad for farven, fordi det skaber ro og hygge i stuen.
   Kan du have en dejlig dag 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.