The blue bathroom

Vores badeværelse er blevt malet med Ziito’s nyeste produkt; linoliemaling. Malingen er naturligvis helt uden kemi såvel som mikroplast, således risikoen for alleri formindskes og så dufter den naturligt af linolie.
Malingen produceres i Danmark af Thor fra firmaet Linolie&Pigment vha naturlig olie lavet af de olieholdige hørfrø og kan bruges indendørs på alle slags vægoverflader. Min badeværelses væg var f.eks. en betonvæg tidligere malet med kalkmaling og loftet var af træ – begge dele fungerede super fint.

Jeg er virkelig vild med, at overfladen nærmest virker taktil og at det matte maling giver rummet et behageligt blidt udtryk. For at forsøge at skabe et roligere samlet udtryk i rummet, har vi valgt at male træloftet i samme dybblå farve. Det har virkelig hjulpet på mit “forhold” til badeværelset, at blive malet.
De tre smukke messingknager har jeg købt til et loppemarked her hvor jeg bor, men jeg ved at Champagne Pony Club har disse Face knager, som ligner – faktisk er de endnu smukkere.
Palmeknagen fik jeg i julegave af min mor og hendes mand, den er fundet hos Dims studio i Århus.
Det lyderøde billeder i den mørkeblå ramme er fra ATWTP kalender “Postcards From Abroad” for Paper Collective. 
Den gamle toiletskab og kommoden er arvegods fra min og min mands familie. Det lille medicinskab er et loppefund, som jeg har fundet på instagram og stolen i Verner Panton stil (ved ikke om det er en ægte) fra en lokal genbrugsbutik.

Nu mangler jeg blot at få fjernet/spartlet fliserne væk på gulvet og væggene, evt. en en gammel skolevask samt toni armaturer så har jeg et nyt badeværelse 😉

Indlægget er sponsoreret.

1 Comment

  • Reply October 25, 2018

    Sophie Sukhi

    Det bare sådan en fed farve! Og så er jeg iøvrigt ret vild med de knager! Tak for inspiration 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.