Den søde juletid


Jeg ved godt, at dette indlæg kommer en anelse forsinket, men bedre sent end aldrig… glædelig jul og godt nytår herfra 🙂
Herover er en håndfuld billeder fra min telefon fra december måned. Vores julehjem har været meget pastelfarvet med mange mønstre og små DIYs løsninger.

Juleaften var vi hos min mands forældre sammen med min mands mormor, hans bror + kone og deres søde lille datter. Det er sjovt, hvordan man med alderen skifter sine prioriteter, nu handler juleaften primært om at give børnene de bedste minder. Men selvfølgelig er det stadig skønt at give og få gaver, det vokser man nok aldrig fra 😉

Det bedste ved hele julen har været alle de hyggelig øjeblikke med familien. Især den lange juleferie, hvor vi slappede af sammen og så en masse danske film fra mig og min mands barndom bl.a. Krummer, Alene Hjemme og Far til fire.
Nytårsaften fik vi besøg af min barndomsveninde og hendes lille familie, så det var stille og roligt… Eller børnene fik lov til at være vågne til kl. 24, så helt stille var det ikke. Det var virkelig magisk at opleve fyrværkeriet og at “hoppe ind” i nye år sammen med børnene.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.