Hør dug fra Unik og Naturlig

Unik og Naturlig har lavet denne smukke dug i 100 % tætvævet hør med et let krøllede udseende, som er resultatet af forvask i produktionen. De forskellig farvede servietter er også fra Unik og Naturlig og er også produceret i forvasket hør.
Hørdugen er hele 250 cm lang, men på trods af længden, har jeg valgt at bruge den til vores klassiske runde ikea bord. Den lange hørdug ned af siderne på bordet bidrager til, at helhedsudtrykket ved borddækningen fremstår mere stofligt og harmonisk samtidig med, at man virkelig fornemmer den lækre hør kvalitet.

Alle de forskellige hør produkter i Unik og Naturligs sortiment bliver lavet her i Europa, på en fabrik hvor hør spindings- og vævningstraditioner går helt tilbage til først i sidste århundrede.
Inderhaven af Unik og Naturlig , Daiva, blev forelsker i hør, da hun for flere år siden stiftede bekendskab med naturmaterialet. Hun forelskede sig i, at materialet er så simpelt og eksklusivt på samme tid samtidig med, at det har så mange fantastiske egenskaber. Desuden synes Daiva, at der er noget nostalgisk over hør, som drager tankerne tilbage til den tid, hvor livet var langsommere.
Hun håber, at de med deres produkter vil bringe en lille del af naturen og slow living ind i de forskellige hjem.

 

Hørdugen er flot både i hverdagen, hvor den kan skjule vores ødelagte bordplade samtidig med, at den bidrager til at vores spiseplads i køkkenet bliver hyggeligere. Men den er selvfølgelig også utrolig smuk til borddækningen, især i samspil med hørservietterne, til særlige begivenheder – og dem er der jo som bekendt en del af i denne juletid 😉

Nytårsaften vil jeg bruge hørdugen til vores store spisebord, hvor vi skal have gæster. Jeg glæder mig allerede til borddækningen og stylingen af bordet.

1 Comment

  • Reply December 11, 2018

    Tina

    Flot dug og flotte billeder.
    Jeg kan godt lide måden at binde knude på dækservietten og så pynten mv.
    Julehilsner ønskes herfra!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.