Nyheder fra Kähler

Kähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyhederKähler nyheder HammershøiKähler nyheder HammershøiKähler HammershøiFile under PopKähler Hammershøi
Denne sæson imponere Kähler Design endnu engang med mange flotte nyheder, der som altid passer flot til keramikvirksomhedens arv. Den nye sæson byder på tilføjelser til det skønne Hammershøi stel samt to helt nye stel, Kaolin og Ombria, som begge er designet af to succesfulde danske designere.

Kaolin er designet af Cecilie Manz, som er kendt både i ind- og udlandet for sin egen enkelte stil. Cecilie Manz har bl.a. modtaget the Red Dot Award, Finn Juhl’s arkitekturpris, Kunstpreis Berlin, Kronprinseparrets Kulturpris.
Navnet Kaolin er en hyldest til materialet selv, da Kaolin er navnet på selve råmaterialet til porcelæn. Hele serien er meget enkel og funktionel helt i Cecilie Manz ånd og findes primært i benporcelæn, men der findes også enkelte dele i ahorntræ og rustfrit stål. Stellet er meget smukt og helt enkelt i sit udtryk, jeg vil bruge dele af Hammershøi stellet sammen med dele fra Kaolin.

Til Hammershøi stellet, som jeg har været begejstret for lige siden lanceringen, er der kommet en del tilføjelser til; mælkekande, bonbonniers, krus, kop med underkop, fade, skåle, salt og peber sæt, stor dyb tallerken samt bestik. Den størst nyhed er helt klart bestikket, der som resten af Hammershøi stellet er designet af Hans-Christian Bauer. En spændende tilføjelse til Kählers i forvejen store sortiment!

Den sidste stel nyhed er Ombria, som designet af Anders Arhøj, der i forrige kollektion designede serien Unico for Kähler.
Ombria er inspireret af naturens teksture og farver samt den neutrale nordiske stil. Alle de forskellige dele er blevet glaseret med de smukkeste glasurer i farverne granitgrøn, skiffergrå, marmorhvid og måneskinsblå i enten blanke eller matte overflader. Dette stel har jeg endnu tilgode at se IRL og mine forventninger er skyhøje efter at have set billederne på Kählers webshop!

Sidste men ikke mindst lancerer Kähler højtaleren Fugato i fire farver, som eftersigende skulle have en super fin lyd. Desuden kommer de velkendte Omaggio vaser nu også med perlemorsstriber.

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.