Iben Bach Studio

Iben Bach Studio laver de smukkeste messing ophæng i tre forskellige serier Florus, Arc og Shapes – og af de førstnævnte to serier kommer ophængene i to størrelser. Desuden kan man sammensætte ornamenterne fra Florus og Arc, f.eks. som man kan se på de tre sidste billeder.

Jeg har allerede en lille samling af messing ophæng fra bl.a. Superstudio, Kristina Krogh, Ferm Living samt Stilleben og jeg tror også, at jeg bliver nød til at føje nogle af Iben Bach Studios ophæng til min samling. De er så klassiske og enkelte til alle årstiderne – på grene, i vinduet eller som vægpynt. Jeg kunne også godt finde på at sammensætte flere af dem til en mobile.

Desværre er ophængene herover på billederne kun til “låns”, mens jeg fotografere dem, som et del af mit arbejde hos 1+1 Textil & Design. I morgen skal jeg aflevere dem til Helene og dermed tage stilling til, hvilke af ophængene jeg bliver nød til at købe… det er svært, når man har flere favoritter 😉

God mandag.

2 Comments

 • Reply November 29, 2018

  Sophie Sukhi

  Sikke fantastisk pynt! 🙂

  • Reply December 10, 2018

   labdecor

   Ja det er virkelig enkelt og fint 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.